Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Szerintetek ez a bemutatkozó...

Szerintetek ez a bemutatkozó hatásos lehet egy ismerkedésnél ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az vagyok, akitől mindig az igazat kapod, nyersen, tömören, akkor is ha fáj. . . Az vagyok, aki dinamizmust, színt visz az életedbe és nehezen felejthető emlékeket őrzöl majd utánam. . . Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert 1 mosolyommal leveszlek a lábadról. . . Az vagyok, aki mindig figyel Rád, akivel bármit megoszthatsz, és aki addig nyughatatlan míg nem segít rajtad, és újra mosolyogni nem lát. . . Az vagyok, aki mélyen, tiszta szívvel, önzetlenül, önmagadért fog szeretni, de aki csak akkor fogja mondani Neked, amikor ezt valóban így érzi. . . Az vagyok akit, soha nem fogsz megérteni igazán, de akit pont emiatt fogsz csodálni és végtelenül szeretni. . . Ilyen vagyok, mert én tudom, hogy egy nap sem jön vissza az életből, hogy újraélhesd. . . Természetesen csupán barátságból teszem mindezt, mert van barátnőm!

2023. máj. 9. 08:45
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Uh... 🤦‍♀️ Megyek, iszok valami erőset.
2023. máj. 9. 10:10
 12/24 anonim válasza:
Gáz, mintha egy ötlettelen reklám szövegét olvasnám.
2023. máj. 9. 10:22
 13/24 anonim válasza:

Hülyeség. Mindenki-mindenkire más hatást gyakorol és más hatást is vált ki. Ezen kívűl giccses is.

N.

2023. máj. 9. 10:37
 14/24 anonim válasza:
Gyötrelmes.
2023. máj. 9. 11:14
 15/24 anonim válasza:

Szerintem az utolsó mondat nélkül, és a szöveget múlt időre átírva egy búcsúlevélnek elmenne a feleségednek (vagy hát özvegy lesz akkor, amikor elolvassa).

Pl. a "nehezen felejthető emlékeket őrzöl majd utánam", "Ilyen voltam, mert én tudtam, hogy egy nap sem jön vissza az életből, hogy újraélhesd." mondatokról egy búcsúlevél jutott eszembe.

2023. máj. 9. 11:43
 16/24 anonim válasza:
Sok méretes phasz van itt, de a többségükön túlteszel. Egy barátnője mellől félredugó, bunkó, degenerált idióta vagy.
2023. máj. 9. 12:04
 17/24 anonim válasza:
Ez EGYETLEN hatást vált ki belölem, azonnal hátra fordulni és minél messzebb menekülni a közeledböl.
2023. máj. 9. 13:47
 18/24 anonim válasza:
Nem. Azonnal letiltanalak, nem allnek szoba veled.
2023. máj. 9. 15:01
 19/24 anonim válasza:
Kegyetlen rossz. Már így ismeretlenül is rosszul vagyok tőled ez alapján.
2023. máj. 9. 21:49
 20/24 anonim válasza:

"Az vagyok, akitől mindig az igazat kapod, nyersen, tömören, akkor is ha fáj"

Nagyon fontos egy barátságban néha szembesíteni a másikat azzal, hogy például hülyeséget tett. Ez viszont nem jogosít fel arra, hogy bántsd a másikat folyton. Azért, mert épp nem tetszik neked egy-egy megnyilvánulása vagy új külső jegye (haj, smink, ruha) nem kell szándékosan kimond a véleményed, néha a barátoknak egymástól support kell nem pedig "fájdalmas igazság".

"aki dinamizmust, színt visz az életedbe és nehezen felejthető emlékeket őrzöl majd utánam"

Khmm, egoizmus. Miért gondolod, hogy különleges vagy?

"Az vagyok, akire nem tudsz haragudni, mert 1 mosolyommal leveszlek a lábadról"

Khmm, egoizmus. De miért gondolod, hogy egy mosolyod le kéne vegyen a lábainkról, hogyha van barátnőd?

"Az vagyok, aki mindig figyel Rád, akivel bármit megoszthatsz, és aki addig nyughatatlan míg nem segít rajtad, és újra mosolyogni nem lát"

És a saját fényezésed közben lesz időd TÉNYLEG FIGYELNI a másikra?

A barátnőd amúgy mit szólt ehhez a bemutatkozáshoz?

"Az vagyok, aki mélyen, tiszta szívvel, önzetlenül, önmagadért fog szeretni, de aki csak akkor fogja mondani Neked, amikor ezt valóban így érzi"

Nem! Nem! Nem! A családot szeretjük önzetlenül önmagáért.

Mindenki mást, a párunkat, a barátainkat okok miatt szeretjük. Ezért is ők az úgymond választott családunk. Mert meg van a jogunk megváloganti őket a személyiségük által. Nem önmagukért szeretjük őket hanem azért amit kiváltanak belőlünk.

"Az vagyok akit, soha nem fogsz megérteni igazán, de akit pont emiatt fogsz csodálni és végtelenül szeretni"

Khm. Egoizmus. Miért gondolod, hogy megérthetetlen vagy? Miért gondolod, hogy annyira különleges vagy, hogy senki se tud megbírkózni veled?

"Ilyen vagyok, mert én tudom, hogy egy nap sem jön vissza az életből, hogy újraélhesd"

Az 10 perc nem jön vissza az életemből amíg ezt leírtam. Egyetlen szerencséd, hogy reggel 7-ig nem szabad a társasházba zajongani (pedig csak mosni akarok...) emiatt van időm itt kötekedni.

"Természetesen csupán barátságból teszem mindezt, mert van barátnőm!"

Nem úgy hangzott.

2023. máj. 10. 06:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!