Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ez egy catfish, ez mit jelent ?

Ez egy catfish, ez mit jelent ?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 26. 15:48
 1/8 anonim válasza:

A catfish az, aki másnak adja ki magát

Azaz kamu profil

2023. ápr. 26. 15:54
 2/8 anonim válasza:

Catfishing. Mikor olyan kamu profil képeket rittyent magáról, hogy köszönő viszonyban sincs a valósággal. Aztán személyes talikor jön a hidegzuhany az áldozatnak. És ennyi. Bye-bye.

Ez egy mentális állapot, nem túl egészséges, mikor ő előre tudja, hogy ez lesz talikor. Rosszabb esetben ő se tudja, hogy ez lesz...

2023. ápr. 26. 15:59
 3/8 anonim válasza:
Szerintem nem csak a kamu profilképpel lehet ezt csinálni. Mármint, szerintem az is catfishnek számít, ha ugyan te magadról raksz ki képet, de teljesen mást adsz be magadról, mint aki valójában vagy. A catfish lényege, hogy a catfish egy olyan valaki, aki másnak adja ki magát, ami valójában, akár kamu kinézet vagy kamu személyiség szempontjából.
2023. ápr. 26. 16:37
 4/8 anonim válasza:
Pontosabban fogalmaznék az előző két válaszolónál. A catfish az mikor képen pl 10/10 a csaj, de élőben egy 10/5, vagy rosszabb. De általában annyi a lényege, hogy baromi jól szerkesztett/jó szögben fotózott képeket rak ki magáról élőben meg vagy rusnyább, kövérebb, igénytelenebb, mint fotón. Én pl anno így jártam egy csajjal képen gyönyörű smink, szép arc, vékonynak tűnő arc stb... Élőben meg sminkkel is hát na igen...
2023. ápr. 26. 16:38
 5/8 anonim válasza:
5: ez nem volt pontosabb :D
2023. ápr. 26. 16:41
 6/8 anonim válasza:
#5 Gondolom rámgondoltál én voltam a 4-es. De pontosabb, mert a kamukép, és a "jól" megcsinált képről amin viszont te vagy az két különböző dolog. A kamukép az nem téged fed, hanem egy random embert az már fake profile, nem catfish.
2023. ápr. 26. 16:44
 7/8 anonim válasza:
5. Mi van?
2023. ápr. 26. 16:44
 8/8 anonim válasza:
Én csak magamnak válaszolok, nem szeretnék másokkal érintkezni kommunikációban sem. Nagyon szép a profil képem is.
2023. ápr. 26. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!