Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Nőtársak, akik szintén furcsáb...

Nőtársak, akik szintén furcsábbnak tartják magukat az átlagnál, valaki barátkozni?

Figyelt kérdés

Budapestiek előnyben. Olyanok társaságát keresem, akik elvannak a világukban, nem a társadalmi normák szerint élnek, de akad némi igényük az emberi kapcsolatokra. Jó lenne új dolgokat tanulni a másiktól, pozitív és negatív tapasztalatokat megosztani, hogyan boldogulunk így az emberek közt.

24/L

2023. ápr. 26. 02:51
 1/6 anonim válasza:
Kiestem, mert így élek, de ffi vagyok 😅.
2023. ápr. 26. 06:41
 2/6 anonim válasza:

Hasonló gondolataim leginkább tiniként voltak, mostmár (22) elfogadtam, hogy olyan vagyok amilyen.

Azt viszont nehéz meghatározni, hogy mit is jelent a társadalmi norma, ugyanis körönként változó. Bizonyos felfogások szerint beleesek egy normába és bizonyos körökben pedig kereszttel üldöznének.

A boldogulás részen pedig számomra a legjobb megküzdési stratégia, hogy próbálom leszarni másik véleményét. Ezt is sokan nehezen fogadják, mert sokak szerint a zaklatónak is ajtót kell nyitni ha kopog és sütivel kínálni. Na, én erre nem vagyok hajlandó.

De egyébként szívesen beszélgetnék én is ha netán szimpatikusnak találtad a fenti irományom.

2023. ápr. 26. 08:27
 3/6 anonim válasza:
ferfi vagyok egyaltalan nem atlagos, de szivesen atoperaltatom magam nonek es akkor beszelhetunk csak akkor gyere el velem a pride ra
2023. ápr. 26. 09:09
 4/6 anonim válasza:

Szia, lassan 23 vagyok (lány), mindig kitaszított voltam, valahogy a szociális készségeim nem a legjobbak és az érdeklődési köröm is mindig eltért másokétól. A szaksulimat kivéve (ahol hozzám hasonló "furik" voltak mindenfelé) minden iskolámban ki voltam közösítve. Az elsőben azért mert nem érdekeltek a tipik tini dolgok, mint a pasizás/cigi/pia/szex kombó, a következőben meg mert idegennyelvű iskola volt és nem mertem beszélni. Ott főleg a kinézetem miatt csesztettek, még tök idegenek is.

Most Budapesten élek egy ideje, nehéz megszokni, itt már jobban megy a kommunikáció, de a munkahelyemen voltak nehézségek eleinte, valahogy nem akartak tudni elfogadni, aztán egyszer csak megtört a jég és most már jól elvagyunk.

Ha ezek alapján beszélgetnél velem, írj nyugodtan :)

2023. ápr. 26. 09:17
 5/6 anonim válasza:
Szerintem a fiatal lányok többsége úgy gondolja, hogy ő nem átlagos, kiesik a normából.
2023. ápr. 26. 14:31
 6/6 anonim válasza:
Csatlakozom a vonuláshoz. 23 éves vagyok és évek óta nem érzem magam olyannak, mint a többi ember. Nem voltak igazán barátaim sem, így inkább magányosan vagyok a világban. Szóval yepp, én is itt vagyok.
2023. ápr. 27. 11:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!