Lenne ehhez kedve valakinek?
Hát, én megpróbáltam... az írjon neki, akinek van kedve egy jó kis energiavámpírkodós, passzív-agresszív, megsértődős hisztizéshez. Szerintem csak le akarja vezetni a feszkót a "családi konfliktusok" miatt, vagy simán nagyon unatkozik.
Kezdi azzal, hogy minden személyes téma kizárt, majd jön az, hogy bármit írsz neki, mindenre az a válasz, hogy "Értem. Kérdezz még!". A kérdésekre fél mondatokban válaszol, ő nem kérdez. Ha mesélsz neki valamit nem reagál, csak annyit, hogy: "Értem, kérdezz még!". Aztán átvált ilyen mártírkodós stílusra, hogy miről kérdezzen így, hogy nem lehet személyeset (amit az elején ő zárt ki a legelső üzenetben!!), és hogy akkor mit kérdezzen... és innentől elkezdi lassan adagolni, hogy igazából a személyes témák miattad vannak kizárva, mert megsértődnél, ha olyat kérdezne (mert természetesen ő ezt már az elején jobban tudta nálad, hogy hogyan reagálnál), és így meg nem tud kérdezni, csak a kedvenc filmedről/könyvedről, és mekkora egy szar ember vagy, mert így nem lehet veled beszélgetni.... :D
Jól lehozott az életről, hétfő reggel, még így munka előtt. :D Jó idegrendszerű trolloknak ajánlom, akiknek van ehhez türelmük meg energiájuk.
Na akkor idemásolnám a vonatkozó üzenetváltásunkat:
* * * * * * * * * * * * * * * * :-) Nagyon örülök hogy írtál! Van esetleg olyan téma amit mindenképp kerülnél? Gondolom az intim téma, a család, a politika ilyen de ezeken kívül?
* * * * * * * * * * * * * * * Nem, szerintem ezen kívül nincs olyan. Neked van olyan, amiről nem szeretsz beszélni?
* * * * * * * * * * * * * * *
Én csupán felsoroltam, hogy melyek szoktak lenni a tabu témák, de egy szóval nem mondtam hogy nálam is tabuk lennének. Sőt, később kétszer is leírtam hogy nálam csak a politika a tabu. Egyébként elég nagy szegénységi bizonyítványnak tartom, hogy valakinek ennyi is elég ahhoz hogy elmenjen a kedve az élettől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!