Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne ehhez kedve valakinek?

Lenne ehhez kedve valakinek?

Figyelt kérdés
22 éves, zárkózott, enyhe depresszióval küzdő, fogyatékkal élő fiú vagyok. Barátot, beszélgetőpartnert keresek hosszútávra. Kor és nem mindegy, de jó lenne ha tapasztaltabb lennél, és tudnál tanácsot adni, ha kell. De szívesen adok én is, vagy segíthetnénk egymásnak megnyílni, ha te is nehezen barátkozol. További előny ha vannak, voltak megoldatlan, vagy már megoldott családi konfliktusok szülőkkel pl. Írjatok!

2023. ápr. 22. 21:26
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nekem is írhatsz
2023. ápr. 23. 23:24
 12/14 anonim válasza:

Hát, én megpróbáltam... az írjon neki, akinek van kedve egy jó kis energiavámpírkodós, passzív-agresszív, megsértődős hisztizéshez. Szerintem csak le akarja vezetni a feszkót a "családi konfliktusok" miatt, vagy simán nagyon unatkozik.

Kezdi azzal, hogy minden személyes téma kizárt, majd jön az, hogy bármit írsz neki, mindenre az a válasz, hogy "Értem. Kérdezz még!". A kérdésekre fél mondatokban válaszol, ő nem kérdez. Ha mesélsz neki valamit nem reagál, csak annyit, hogy: "Értem, kérdezz még!". Aztán átvált ilyen mártírkodós stílusra, hogy miről kérdezzen így, hogy nem lehet személyeset (amit az elején ő zárt ki a legelső üzenetben!!), és hogy akkor mit kérdezzen... és innentől elkezdi lassan adagolni, hogy igazából a személyes témák miattad vannak kizárva, mert megsértődnél, ha olyat kérdezne (mert természetesen ő ezt már az elején jobban tudta nálad, hogy hogyan reagálnál), és így meg nem tud kérdezni, csak a kedvenc filmedről/könyvedről, és mekkora egy szar ember vagy, mert így nem lehet veled beszélgetni.... :D

Jól lehozott az életről, hétfő reggel, még így munka előtt. :D Jó idegrendszerű trolloknak ajánlom, akiknek van ehhez türelmük meg energiájuk.

2023. ápr. 24. 10:09
 13/14 A kérdező kommentje:

Na akkor idemásolnám a vonatkozó üzenetváltásunkat:

* * * * * * * * * * * * * * * * :-) Nagyon örülök hogy írtál! Van esetleg olyan téma amit mindenképp kerülnél? Gondolom az intim téma, a család, a politika ilyen de ezeken kívül?

* * * * * * * * * * * * * * * Nem, szerintem ezen kívül nincs olyan. Neked van olyan, amiről nem szeretsz beszélni?

* * * * * * * * * * * * * * *

Én csupán felsoroltam, hogy melyek szoktak lenni a tabu témák, de egy szóval nem mondtam hogy nálam is tabuk lennének. Sőt, később kétszer is leírtam hogy nálam csak a politika a tabu. Egyébként elég nagy szegénységi bizonyítványnak tartom, hogy valakinek ennyi is elég ahhoz hogy elmenjen a kedve az élettől

2023. ápr. 24. 10:27
 14/14 anonim válasza:
#13 Ezt velem beszélted, nem a 12-vel. Legalábbis kétlem, hogy szóról szóra ugyanazt írtuk volna. Egyébként hasonlókról tudok beszámolni, mint ő. Energiavámpírkodás, mártírkodás, a másik válaszainak ignorálása, meg ez a "ne beszéljünk x témáról".... Utána meg: "azért nem kérdezek, mert nem beszélhetünk x témáról" .... WTF? Nekem is rendesen ki kell pihennem a veled való beszélgetést, én abszolút nem tartom túlzásnak, hogy az embernek elveszed az életkedvét ezzel a vergődéssel, amit nekem is lenyomtál. Én trolloknak is csak tömény ital mellé javaslom, hogy írjanak a kérdezőnek.
2023. ápr. 24. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!