Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek van kedve beszélgetn...

Valakinek van kedve beszélgetni? 25/N

Figyelt kérdés

2023. ápr. 19. 02:05
1 2
 1/19 anonim válasza:

Milyen témákban? Ha szeretnél írj

30F

2023. ápr. 19. 02:16
 2/19 redbull1977 válasza:
Írhatsz
2023. ápr. 19. 02:31
 3/19 anonim válasza:
Irhatsz nekem is !pasika
2023. ápr. 19. 03:48
 4/19 anonim válasza:
Részemről oké, szívesen barátkozom, csak az utóbbi próbálkozásoknál az első levél után eltűnt mindenki. Nem veszem az ilyeneket nagyon a szívemre, de azért bosszantó, hogy belevágok nagy reményekkel, aztán válaszra sem méltatnak.
2023. ápr. 19. 04:15
 5/19 anonim válasza:
Írj bátran!
2023. ápr. 19. 04:37
 6/19 anonim válasza:

Jócskán van egy generációnyi különbség közöttünk. Feltételezem, hogy mindenképpen pozitív hangvételű levelezésre gondoltál.

Levelezőpartner neme mennyire számít? Milyen céllal ismerkednél?

2023. ápr. 19. 05:42
 7/19 anonim válasza:
Mennyi nyomorék van itt basszus. Megláttok egy kérdést ahol kiírja a kérdező hogy nő és már csorog a nyálatok... pedig a fejemet rátennem hogy faşza van ennek is, mint az összes többi ugyan ilyen kérdést kiírónak.
2023. ápr. 19. 06:21
 8/19 anonim válasza:

#7:

Nekem több elég tartalmas levelezésem volt a ~10 éves itt létem alatt. Volt olyan akivel közel 5 évig tartott. Jelenleg is van több levelező partnerem.

Lehet magadból indulsz ki, hogy a p1n4ra ugrasz egyből, én ettől elvonatkoztatva is tudok jókat beszélgetni az ellenkező nemmel.

2023. ápr. 19. 06:38
 9/19 anonim válasza:
#7 Levelezgettem már innen lánnyal, és ezekből az üzenetváltásokból(és később, mikor átmentünk egy normálisabb platformra) kiderült, hogy tényleg lánnyal beszélgetek. Szerintem egy online beszélgetésekben tapasztaltabb felhasználó úgy is leszűri hogy valóban egy lánnyal/nővel beszél e. Ja, és valamilyen szinten igazat is adok neked. Ez a szekciója a GYK-nak ugyanannyira van elbaszva, mint a társkeresők nagy része. A férfitöbblet mindenhol jelen van, szóval ne igazán csodálkozz azon, ha meglátsz egy kérdést, ahol egy N/L van a végén, mert biztos hogy pár órával később teli lesz kommentáradattal az egész.
2023. ápr. 19. 07:05
 10/19 anonim válasza:

#8, #9 en is leveleztem innen már értelmes lányokkal, de aki kepes ilyen kérdest kiirni az se nem értelmes se nem lány.

A pinára ugrást úgy értettem, hogy kiírta hogy az van neki (L), semmi más érdemi infót nem kaptunk meg, es mégis itt nyaladzanak egy csomóan. Ergo a pinára ugranak.

2023. ápr. 19. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!