Van itt olyan kedves lány, akit érdekel egy hosszú távú beszélgetés?
A kérdés adott; olyan lányt szeretnék itt megismerni, akivel tényleg lehet beszélgetni, megosztani a mindennapi dolgokat, jót-rosszat egyaránt.
Én egy 24 éves, kedves, érzékeny srác vagyok, aki elvesztette egy szintén kedves lány barátját, ezért maradt egy űr az életében.
Többet nem szeretnék írni, mert az elveheti a varázsát egy-egy esetleges beszélgetésnek.
Illetve igyekeztem rövidre is fogni. :D
Köszi, hogy bemutattad önmagad, illetve igyekszel lehúzni másokat is.
Semmi ilyen nincs a háttérben, fogadd el, nem mindenki ilyen aljadék.
A leírásról nekem is hasonló jutott eszembe mint az elsőnek.
Miért pont lány?
4-es: Igen, mindenki gyanús itt, mert mindenki ezt írja a "miért pont lány" indoklásra... persze, nincs lány elég ismerősöd, nincs még lány barátod, nem értettél még szót egyel sem, többet akart, stb stb stb.
Ezek mindig feljönnek itt.
Na és én mit kezdjek azzal, hogy mások ezt a kamut adják be?
Igen, nekem tényleg nincs, ezért keresek. Annyira imádom, hogy ti igyekeztek olyan embernek beállítani, aki valójában nem is vagyok.
A 8-asnál a pont.
Mond már meg légyszíves, hogy miért pont lány? Ha nincsenek lány barátaid mit vársz el a lányoktól? Milyen viszonyulást? Mit gondolsz, milyenek leszünk férfi barátaidhoz képest?
És kérlek, mond, mi lesz ha beleszeretsz? Sokan járnak így: végre egy lány elbeszélget velük és beleszeretnek.
Egyébként én nem véletlenül vagyok szkeptikus. Sok hozzád hasonlóval próbáltam már beszélgetni, nagyjából 10-ből 9-el sült be a dolog. Ugyanis tök jól el lehetett beszélgetni sokakkal (bár rohadt sok a fétises akik burkoltan akarnak valamit barátságnak tettetve...), de aztán amint megtudták, hogy van párom és én tényleg csak barátkozni akarok valakivel (és nekem aztán tök mindegy, hogy lány vagy fiú) akkor egy csomó lelépett. Vajon ez miért lehetett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!