Keresel barátot? Én is!
Köszöntelek olvasóm!
Budapesti férfi vagyok és keresek új ismerösöket és barátokat. Budapesten személyes találkozókra, de távolabbiakkal levelezésre is.
Nagyon sok mindent szeretek csinálni. Érdeklödési köröm is sok van. Így biztos találunk közös dolgokat.
Kikapcsolodás képp szeretek a természetben lenni, fotózni, zenéthallgatni és creatívkodni is.
Bátran írj, kérdezz.
Köszönöm hogy vetted a fáratságot és elolvastad!
Legyen további szép napod😄
Írjál még magadról (ide, ne magánba!), meg válaszolhatnál az 1-es kérdésére is!
Mit akarsz a barátoktól? Csak beszélgetni vagy vmi mást is?
30 éves vagyok. Beszélgetni is és minden mást is. Nyitot vagyok mindenre. Közös programok, kiràndulás, rendezvények, város nézegetés. De ha van valakinek egy érdekes hobbija azt is kipróbálnám. Tényleg nyitot vagyok mindenre, nem csak egy dolgot szeretek csinálni. Ha kocka vagy, maketozol, szoftverekkel szeretsz foglalkozni, vagy érdekel a történelem vagy akár irodalom avagy filmek. A hölgyek is nyugodtan írhatnak. Nektek is szoktak érdekes történeteitek, életetek és hobbitok lenni.
Csáó!😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!