Budapesti lányok ismerkedni, barátkozni? 20/L
Figyelt kérdés
Persze, biszex/leszbi lányokkal barátkoznék, mert én is biszex vagyok legalább is azt gondolom magamról, de kb nulla tapasztalattal. Jó lenne ezzel hasonlóan levő lányokkal beszélgetni (akik így jobban megértenek engem).
(Kicsit introvertált is vagyok, előre is bocsánat).
2023. ápr. 10. 17:23
1/6 anonim válasza:
Én meg csillámpónikkal szeretnék ismerkedni.Valaki?
2023. ápr. 10. 21:36
2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ismerek egy csillámpónit sem :D
2023. ápr. 10. 21:40
3/6 anonim válasza:
Igaz,hogy nem vagyok lány vagy biszex,csak egy pasi vagyok,de ha akarsz,akkor írhatsz,mert unatkozom. :D
Amúgy én is introvertált vagyok szerintem. :D
2023. ápr. 10. 21:52
4/6 anonim válasza:
Nem vagyok Budapesti de én is hasonló problémàval àlok szemben.
Nincs tapasztalatom nekem se és szeretnék olyan emberel beszélgetni aki tudna valami tanàcsot adni vagy csak megértené a helyzetem. Ha te jutsz valamire kérlek jelezd nekem is vagy ha van kedved írj.
2023. ápr. 10. 22:37
5/6 anonim válasza:
Nekem is írhat bárki aki szeretne.
29Bp f
2023. ápr. 11. 16:24
6/6 anonim válasza:
Szia! Én is pont ugyanilyen cipőben járok, 20 éves biszex lány és még budapesti is :D Ha esetleg van kedved, írj nyugodtan :)
2023. máj. 27. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!