Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Egy meleg fiú hol barátkozhat?

Egy meleg fiú hol barátkozhat?

Figyelt kérdés

28 éves meleg srác vagyok és a melegek közt mindenki csak szexet akar.

A heterok meg nem barátkoznak velem.

Hol lehetne ismerkedni? :(

2023. ápr. 10. 09:46
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
Na, kb. ezért nem érdekel már az egész meleg világ engem sem!!!
2023. ápr. 15. 09:16
 32/36 anonim válasza:
31: same here
2023. ápr. 15. 10:54
 33/36 anonim válasza:

Vagyunk azért egypáran,akik a szó szerint vett barátkozást szeretnék.Írtam már itt több ilyennek,lett is ebből kettővel találkozó.

Az egyik az exe után siránkozott és lelkileg fél óra alatt lefárasztott, a másik pedig első pár szóban már a méretekről érdeklődött és hogy mit szeretnék...

Tényleg szomorú, hogy ez van.De nem is lenne ezzel gond,ha olyanok válaszolnának,vagy írnának,akik tényleg azt szeretnék ami a kérdésben van, ami tényleg az ismerkedés célja.

De még ezek után is örul persze az ember egy olyan melegnek,aki nem a szexre hajt és nem a párja mellett pótlékot keres.

F/Bp

2023. ápr. 22. 06:20
 34/36 anonim válasza:
33-as valaszra: Vagy esetleg korban joval tavolabb all tolem…Pl. rajottem, hogy azokkal lehetne kezdeni valamit baratsag szintjen, akik joval idosebbek, viszont veluk meg azt vettem eszre, hogy a kommunikacioban vannak akadalyok, akar erdeklodesi kor teren stb..te is feltetelezem, hogy idosebb lehetsz, ettol fuggetlenul minden szavaddal egyetertek. Raadasul itt Pesten meg elcseszettebb minden…
2023. ápr. 22. 07:21
 35/36 anonim válasza:
Pedig jó lenne ha lehetne beszélgetni valakivel és nem a szex lenne azonnal.
2023. ápr. 22. 07:48
 36/36 anonim válasza:

Igen, 54 éves vagyok, bpesti,de nem tartom magam olyannak,akivel csak bizonyos dolgokról lehetne beszélgetni.

Na jó, a kocsik és a foci nem érdekel :)

Egyébként pedig szívesen és örömmel találkozom,beszélgetek -ha tényleg ez a cél!

2023. máj. 10. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!