Egy meleg fiú hol barátkozhat?
28 éves meleg srác vagyok és a melegek közt mindenki csak szexet akar.
A heterok meg nem barátkoznak velem.
Hol lehetne ismerkedni? :(
Vagyunk azért egypáran,akik a szó szerint vett barátkozást szeretnék.Írtam már itt több ilyennek,lett is ebből kettővel találkozó.
Az egyik az exe után siránkozott és lelkileg fél óra alatt lefárasztott, a másik pedig első pár szóban már a méretekről érdeklődött és hogy mit szeretnék...
Tényleg szomorú, hogy ez van.De nem is lenne ezzel gond,ha olyanok válaszolnának,vagy írnának,akik tényleg azt szeretnék ami a kérdésben van, ami tényleg az ismerkedés célja.
De még ezek után is örul persze az ember egy olyan melegnek,aki nem a szexre hajt és nem a párja mellett pótlékot keres.
F/Bp
Igen, 54 éves vagyok, bpesti,de nem tartom magam olyannak,akivel csak bizonyos dolgokról lehetne beszélgetni.
Na jó, a kocsik és a foci nem érdekel :)
Egyébként pedig szívesen és örömmel találkozom,beszélgetek -ha tényleg ez a cél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!