Ince2010 kérdése:
Mi oka lehet annak hogy egyszerűen nem bírok barátkozni?
Figyelt kérdés
Kisgyerek koromban nagyon beszédes voltam. Azóta volt valami súlyos betegségem. Azóta szinte semmit nem eszek meg, depis vagyok, stresszelek mindenek, félek mindentől( nem úgy értem hogy félek a horrortól meg ilyesmik) és mindent túlreagálok, zárkózott vagyok. Nem merek megszólalni mások előtt. Ezek mitől lehetnek?2023. ápr. 9. 11:35
1/3 anonim válasza:
Milyen betegséged volt?
2023. ápr. 9. 12:36
2/3 anonim válasza:
Ha úgy gondolod, hogy a betegségednek köze van hozzá, az már egy jó kiindulópont. Egy szakember segíthet neked megtalálni, mi lehet a probléma. Szerintem random emberek itt nem tudnak segíteni.
2023. ápr. 9. 12:39
3/3 anonim válasza:
Én azért megpróbálok.
2023. ápr. 9. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!