Szeretne barátkozni valaki Hajdú-Bihar megyében? :D 18/L
Sziasztok!
Barátkozni szeretnék, mert nagyon magányos vagyok. Elsősorban Debrecen környékén, lányokkal, kizárólag a saját korosztályomból,
de kiemelem, hogy nem vagyok leszbikus, és az ilyen jellegű üzeneteket nem is szeretnék kapni, köszönöm:)
Részletes bemutatkozást privátban szeretnék írni, de ami talán lényeges, nem iszok, nem dohányzom, és bulizni sem szoktam
mert az ilyesmi nem teljesen az én világom. Ezek helyett jobban értékelem az egyszerű sétákat, beszélgetést, lelkizést, valamint
nagyon szeretek nevetgélni, emlékeket szerezni:D
Köszönöm szépen!
18/L - Debrecen.
Sziaa! Én is szívesen barátkoznék veled, dee sajnos nem debreceni vagyok, sőt a közelben sem lakom. Ha esetleg meggondolnád magad és nem csak debreceniek jöhetnek szóba, akkor kérlek írj. Dee persze teljesen megértem, ha nem lesz így, már csak a személyes találkozók miatt is. Csupán gondoltam egy próbát megér. :D Legyen szép napod! ^^
18/L
Nem vagyok hajdúsági, meg a kérdező korosztálya sem, de szívesen beszélgetek.
Rábíznám a döntést, mielőtt megköveztek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!