Valaki szeretne beszélgetni? 21/L
Tudom, rengeteg ilyen kérdés van, végig is néztem az első pár oldalt, de a legtöbben semmi infót nem írnak magukról.
Főleg barátokat keresnék Pest környékén, a legjobb barátnőm vidéki egyetemre ment így ritkán találkozunk, rajta kívül nem sok barátom van, csak pár "bulizós" ismerős inkább. Fiúk lányok is írhatnak, 20-24 év között főleg. (Egyébként szingli vagyok, randira is nyitott vagyok srácokkal)
Én 21 éves egyetemista lány vagyok, hobbim a lovaglás jelenleg, korábban 10 évig versenyszerűen sportoltam, emellett szeretek olvasni, zenét hallgatni (nagyjából mindenevő vagyok xd), mémeket nézni/készíteni. Nagyon szeretek utazni is sokszor spontán utazom ha találok olcsó repülőjegyet. Szívesen beszélgetnék pszichológiai, filozófiai, tudományos témákról.
Szoktam, bulizni de inkább a házibulikat/bárba beülős estéket/kertipartikat szeretem, klubokba nem szeretek járni, táncolás sem a műfajom.
Ennél többet privátban
Valoszinuleg kapott vagy 50 uzenetet az elso 25 percben, majd válaszol…
Én meg megint kilógtam a korhatárból :D
#6 minimum 50 üzenetet kapott így is, majd pont pitizni fog hogy tőled is kapjon egyet.
Amúgy full egyértelmű a válasz: azért mert puncija van. Elhiheted, hogy 95%uk lyukra játszik
Összességében azt gondolom csak akkor éri meg ha nincs párkeresési szándékod (van barátnőd/meleg vagy/egyéb) vagy ha elfogadod hogy benne van a pakliban hogy sose lesztek többek barátnál, és úgy gondolod túl tudsz ezen lépni.
Privátban írtam ennél többet, személyes tapasztalatokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!