Hölgyek beszélgetni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, lányokkal beszélgetnék, én férfi vagyok. Bármit kérdezhettek, válaszolok szívesen :) 28 éves vagyok.2023. márc. 24. 17:00
1/1 anonim válasza:
Milyen korosztály és milyen családi állapotú hölgyek? Hajadonok, akik még nem mentek férjhez, gondolom. Őket szólítottad meg elsősorban.
Az ország melyik régiójából? Főváros (Budapest)? Pest Megye? Esetleg valamelyik távolabbi Megye?
Független legyen vagy elkötelezett? Személyes találkozás vagy csak online beszélgetés?
Akik esetleg hajlandóak lennének gyermeket vállalni - nos, Ők bizonyára neked szegezik a könyörtelen kérdést: van-e folyamatos, rendes jövedelmed?
Egyetértenék mindenképpen ez utóbbiban. (Idősebb, jelenleg - ismét - egyedülálló hölgy vagyok, akit egy "férfi" megpróbált anyagilag JOGALAP NÉLKÜL(!) "kicsit" kifosztani.)
2023. márc. 25. 03:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!