Szolnoki barátokat keresek, akikkel lehetne akár találkozni is. Van itt ilyen ember? (18,l)
3 igazad van, én mindkettő vagyok 🤣🤣🤣
Kérdező, nagyon vigyázz kiben bízol meg itt, vagy bárhol az interneten!!!
szia, ha van kedved én szívesen ismerkedek!
privátba megtalálsz
üdv
30,f Szolnok
Miért vastag a bőre? 18 éves már felnőtt lány, most már meg degradálod a nőket? Máskor meg a nők érettebbek a koruknál, most nem azok?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Am meg itt van, rengeteg csaj imádja az idős faszit, próbálj meg ott rendet tenni a nők között, hogy mekkora apakomplexusos fétises betegek. Femináci.
A hebefíl és efebofil perverzek mondják csak, hogy a nők érettebbek a koruknál, hogy legitimalizálják, hogy kislányok vagy gimnazisták után kajtatnak. Persze, nem ők szellemileg és érzelmileg visszamaradottak, hanem ezek a lányok olyan érettek... Logikus. Mint ahogy az is, hogy a 10 éves meg azért vesz fel haspólót, mert azt akarja, hogy az apja korú retardáltaknak felálljon.
Femináci? Könnyekig meghatottál a kreativitásoddal.
"A hebefíl és efebofil perverzek mondják csak, hogy a nők érettebbek a koruknál"
Én mindig a nőktől hallom ezt. De amúgy szerintem se érettebbek a nők a koruknál egyáltalán, örülök, hogy ebben egyetértünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!