Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki barátkozni Nyírbátorban?

Valaki barátkozni Nyírbátorban?

Figyelt kérdés

18/L

Jelenleg egy koliban vagyok Nyírbátorban már egy fél éve de nem sikerült olyan barátokat szereznem akikkel szívesen elmennék pl a lovardába (nem tudok lovagolni de ültem már lovon és nagyon szeretnék megtanulni) de az itteni emberek nem igazán szeretik a lovakat és nem jönnek el velem

Szeretnék egy olyan barátot szerezni akivel el mehetek oda és hasonlóan szereti a lovakat mint én

#barátság #barátkozás #Nyírbátorban
2023. márc. 19. 12:05
 1/4 anonim válasza:

"nem tudok lovagolni"

Na majd mindjárt kapsz egy csomó privátot különféle korú és világnézetű férfiaktól, akik önzetlenül vállalják, hogy szívesen megtanítanak lovagolni.

2023. márc. 19. 12:23
 2/4 anonim válasza:
Hú, egyszer jártam Nyírbátorban, van ott egy jó fürdő.
2023. márc. 19. 12:55
 3/4 anonim válasza:
Irtam
2023. márc. 21. 20:42
 4/4 anonim válasza:
sajnos nem egy túl barátságos környezet, pedig ez a lovarda nagyon felkapott lett utóbbi időben
2023. ápr. 21. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!