Valakivel megoszthatom a lelki gondjaimat?
Sajnos a barátaimat nem merem zaklatni ilyenekkel,de érzem hogy szükségem van egy emberre aki tanácsot ad és meghallgat,mert nagyon mélyponton vagyok.Szeretném valakinek kiönteni a lelkemet.
26/L
Esetleg kapunyitási pánikról lenne szó?
Megpróbálhatjuk privátban, de nem ígérek hosszabb távon semmit. (Túl hosszan nem érdemes részletezni, mert a 116-123-as lelkisegély vonalnak is lehet írni e-mailen - ha gondolod.)
Chat-en is fogadják a segítséget kérőket. (Mármint a 18 éven felülieket a Délután Alapítvány munkatársai, akik szintén lelkisegély szolgálatot tartanak fenn.) Chat és e-mail, de nem telefon!
A hangalapú hívás legalsó korhatára 40 év lett a korábbi 45 év helyett.
Meghallgatlak szívesen , írj rám.:))
28F
Bízzunk benne, hogy talán egy nagyon jó helyzet teremtődik a Kérdező életében. (Ismeretségi körömben volt, aki így ment férjhez.)
Mármint a férfi mesélte, hogy lelki problémáival árasztotta el a hölgy. Éppen munkát keresett 19 évesen. Segített neki elhelyezkedni.
Hosszú és szinte nagyon boldog házasság lett. A végén eladósodással...
De született egy gyermek, aki végül ismeretlen okokból agykárosodást szenvedett nagyon korán. Viszont úgy tűnik, mintha makkegészséges lenne. Sokat imádkoztak ebben a házasságban. (Főleg a férj.)
Majd írj Kérdező - ha lehet ide a fórumra! Hátha mégis szerencsés tapasztalatod lesz. Sok boldogságot! :)
Nem kommentalom ezeket
Akiknek tudtam,irtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!