Hogy barátkozzak/ismerkedjek?
Szerintem ne változz. Ez vagy te, és mivel nem hiba, változtatni sem kellene.
Próbálgathatsz módszereket, hogy szórakoztatóbb legyél, de az csak színészi meló lenne. Egyébként is, ha te fogysz ki a kérdésekből, a másik mit csinál? Ha nem érdeklődik, akkor szintén egyoldalúan akarsz megoldani egy páros cselekményt.
Inkább azon legyél, hogy ezzel a jellemmel tudj boldog lenni. Nem elvárás, hogy legyen x számú haverod és bármikor tudjatok beszélni, bármiről. Ha legbelül nem igazán vágysz emberekre, b_ssz rájuk, menj el előadásokra, kirándulni, kutyát sétáltatni, akármi, és ha ott kedved támad beszélgetni (úgy kedved, hogy nem kell megfelelni), akkor majd beszélsz.
Figyelj, én is ilyen vagyok, még is van egy csomó barátom, meg jól megvagyok. Barátnőkereséssel van csak bajom, de türelmes vagyok, ennyi, mert úgyis lesz olyan ember, aki szeretni fog.
Szóval legyél önmagad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!