Huszonévesek akik ismerkednének?
Budapestről vagy az agglomerációból. Dorog-Esztergom környékén is megfordulok. Leszögezem: nem randit/párkapcsolatot és nem netes barátságot keresek.
Rólam röviden: Egy teljesen hétköznapi 26 éves férfi vagyok, hétköznapi hobbikkal. Szeretek olvasni, bár nem annyira szépirodalmi műveket inkább a tankönyvszagú szakirodalmat, vagy az ismeretterjesztő anyagokat. Legtöbbet talán történelem és pszichológia területén. Természetjárással, egy kis sporttal, családfakutatással szoktam még elütni az időm, de szívesen kipróbálnám magam új dolgokban például szeretnék többet utazni, zenét tanulni, vagy valami küzdősportot. Szeretem a zenét, zenei ízlésem persze nincs :) Ha valakinek ismerős az ambient vagy a neofolk műfaj az persze tök jó. Szerintem alapvetően elég elfogadó és nyitott vagyok.
Rólam még rövidebben: [link]
Rólam hosszabban: Igény esetén privátban :)
Szóval te vagy Joe Goldberg, aki jókat akar dugni, igaz? :)
Bocsi, ne vedd magadra, csak vicces kedvemben vagyok. Sok sikert!
1: Nem biztos 😬
2: Haha, azt megértem. Viszont ha előzetesben ilyen aggályok vannak, akkor nem akarom erőltetni. Útitársat még viszonylag könnyebb találni.
3: Igen, szerintem a legtöbb ember akar, akárki is az a Joe Goldberg 😂
De jó esetben mást is akarunk az életben, ez pedig most kifejezetten a másról szól :D Köszi. )
6. Ajánlom a YOU sorozatot, az írásodból egyből ő jutott eszembe :)
Azért jött a Joe Goldberg :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!