Lányok, hölgyek? Bp-i 30-40 éves körüli lányt keresek barátnak.
Diplomás vagyok, alapvetően közös programokra keresek lány barátot. Valami miatt mindig lányok voltak a barátaim.
Imádok utazni a világ sok részén jártam már, ezert útitársat is keresek ehhez, mert egyedül nem szeretek utazni. Hobbim a tánc, zenélés, az önfejlesztés. Szeretem a színházat, filmeket, érdekes kiállításokat, fesztiválokat.
Imadom a világmegváltó beszélgetéseket. Meghallgatni más bántát vagy örömét. Szeretek segíteni ahol tudok.
Inkább a hagyományos értékeket tisztelem. Ápolt igényes vagyok. Nem pocakos nem kopaszodó, sportolok. Nem dohányzom.
Nem virtuális lány barátot keresek és nem levelezőpartnert. Számomra a barátság legalább telefonon beszélgetéseket és közös programokat jelenti.
Rosszalló megjegyzéseket lehet tenni, reagálni nem fogok rá. :D
Igazad van, azt nem írtsm ki, hogy akit ez nem érdekel, azt nem kell külön jelezni... :D
De úgy látszik manapság ezt is egyértelművé kell tenni.. :D
"Számomra a barátság legalább telefonon beszélgetéseket és közös programokat jelenti."
És azért kell nő, mert náluk be tud figyelni egy kis extra lehetőség, valld csak be na ;)
Szia!
Írj, ha van kedved. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!