Valaki jókat beszélgetni és barátkozni esetleg ?
Nem , itt nem arra gondoltam hogy pár nap múlva béke poraira, hanem esetleg tényleges barátság is létrejöhetne.
Hogy kicsit infódús is legyen :
28 leszek , lány vagyok ( a nő túlzás lenne ) aki imád a természetben lenni - na nem olyan terepen ahol kilehelem a lelkem- , rajzolni -de tehetségem nincs hozzá- és írni .
Szeretek mindenféléről tanulni is . Most készülök újra érettségizni mert terveim között szerepel valamilyen informatika tanulása . Leginkább egyébként az emberi természet ami érdekel , de ugye a fránya pontszám…
Órákig írhatnék még , de felesleges mert úgy is levelezni fogunk ha eljut odáig a dolog :D
Szia!
Én szívesen beszélgetnék veled.
30 éves Férfi vagyok Sopronból.
Szia, szívesen beszélgetek veled.
szoftverfejlesztőként dolgozom, így ha az IT-n belül ilyesmi érdekel, akkor azzal kapcsolatban nyugodtan kérdezhetsz :). Persze minden másról is szívesen beszélek, néha már sok is a munka..
24F
Én is szívesen beszélgetek,barátkozom ha aktuális még ;)
21L
Inkább fordítva!
Jókat beszélgetni és barátkozni csakis élőben, nem neten.
Bár ehhez nem ártana tudni helyileg merre vagy. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!