Mikor lehetnek ilyen barátaim, mint a Partizánban szereplők, stb?
Oda jellemzően szakértők mennek, akik 10-20-30+ éve kutatják azt a területet, amiről beszélnek, azért tűnnek értelmesnek. Értelemszerűen akkor kerülhetsz a társaságukba, ha ledoktorálsz és szakmai kapcsolatba kerülsz velük kutatásaid, előadásaid, konferenciáid során.
Laikusként eljárhatsz könyvbemutatókra, csatlakozhatsz önkéntes szervezetekhez.
Az ilyen csoportosulások - de egyébként még a parlamenti pártok egy jelentős része is - egyetemen alakultak. Szóval menj egyetemre és élj aktív szociális életet.
BÖlcsészet, társadalomtudományok, orvosok, közgazdászok, ilyesmi..
Persze az is benne van, hogy 10ből 1 ha lesz olyan aki tényleg magas fokon kezdi el űzni az egészet és nenm csak sima megélhetésre használja a tudását, hanem meg is osztja a környezetével. És talán még így is magas arányt mondtam.
De mesterszak és PhD felé közeledve egyre több ilyen emberrel fogsz találkozni.
Hasonló helyzetben vagyok én is. Téged mely tudományágak foglalkoztatnak? Vagy inkább érzelmekről szeretnél beszélgetni?
Örömmel venném, ha írnál nekem magadról!
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!