Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Leszbikus nők, meleg férfiak,...

Leszbikus nők, meleg férfiak, lenne kedvetek ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szívesen ismerkednék meleg/leszbikus férfiakkal és nőkkel, főként barátkozás céljából.

Nem igazán vannak ilyen ismerőseim, barátaim és úgy érzem szükségem lenne ilyen emberek társaságára akár online vagy személyesen.

Én budapesti, 29 éves leszbikus nő vagyok.

Leginkább 24 év feletti korosztályra gondoltam.

Írjon, aki úgy érzi :)

2023. márc. 4. 12:19
1 2
 1/15 anonim válasza:
Biszexuális is szóba jöhet?
2023. márc. 4. 12:37
 2/15 anonim válasza:
Miért van rá szükséged? Miért tartod magad jó barátnak?
2023. márc. 4. 13:02
 3/15 A kérdező kommentje:

Ha kérdése van bárkinek, vagy beszélgetni szeretne, akkor privátban tegyétek, kérlek. Szívesen válaszolok.

Viszont hetero férfiak, kérlek ne írjatok privátban sem. Nem véletlenül írtam célzottan a posztot.

2023. márc. 4. 13:08
 4/15 anonim válasza:
A kettes gondolom arra céloz, hogy ha megosztasz magadról valamit, szívesebben fognak írni az emberek. Próbáld meg eladni magad.
2023. márc. 4. 13:10
 5/15 A kérdező kommentje:
1-es kérdező, igen. Végülis biszexuális emberek is írhatnak.
2023. márc. 4. 13:11
 6/15 anonim válasza:
Irj ha szeretnel beszelgethetünk 😊
2023. márc. 4. 14:06
 7/15 anonim válasza:
Akkor ez viszont így már diszkrimináció, ha homo- és leszbi írhat, meg még bi is, de hetero meg már nem!!!!
2023. márc. 4. 14:09
 8/15 anonim válasza:
A számból vetted ki a szót 7-es. Eljutott odáig a világ, hogy most már az a szégyen, ha hetero vagy. Nagyszerű
2023. márc. 4. 15:07
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem diszkriminálok senkit. Hetero barátaim vannak. Egyszerűen csak szeretnék hozzám hasonló embereket is megismerni, mert kimaradt az életemből. Szeretnék tanácsokat, tapasztalatokat, eszmecseréket megosztani oda-vissza. Nincs benne semmi rossz szándék, csak most erre lenne szükségem.
2023. márc. 4. 16:00
 10/15 anonim válasza:
Én is megismernék meleg férfiakat
2023. márc. 4. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!