Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ki érez ellenállhatatlan...

Ki érez ellenállhatatlan vágyat a velem való online levelezésre?

Figyelt kérdés

Barátokat keresek. Úgy döntöttem, adok ennek az oldalnak egy esélyt (pontosabban az ittenieknek).

29 éves párkapcsolatban élő roma nő vagyok. Empatikus ember társasága lenne igazán üdítő számomra, és ha még okos, netán érti és képes űzni az iróniát, akkor a bizalmi kapcsolat elmélyülésének nagy esélye van. Sokat tartózkodom Budapesten és Debrecenben, s egyelőre még az ismerkedős internetes oldalakon is.

2023. febr. 14. 18:20
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
4: Sajnálom a negatív tapasztalatodat. Általánosítani azért mégsem kellene. De mesélhetnék nem roma emberekkel kapcsolatos negatív élményekről én is. Bár azt hiszem, ebből a diskurzusból nem lesz semmi. Mondjuk nem is bánom. :D
2023. febr. 15. 08:23
 12/23 A kérdező kommentje:
5: Találgatni lehet. Néha lehetne felfelé is kerekíteni, de sebaj. Túlélem, hogy idiótaságokat írsz. Hátha valaki nevet rajta, ha már nekem nem sikerült.
2023. febr. 15. 08:25
 13/23 A kérdező kommentje:
6: Ok, köszi, hogy leírtad. Én a helyedben fáradtam volna ennyit sem, de legalább te ennél cukibb voltál. :D
2023. febr. 15. 08:26
 14/23 anonim válasza:

Na persze, én meg a télapó vagyok :D

Nem akarok szemellenzős lenni, de a "29 éves roma nő" nem fér össze egy ilyen helyesen író, értelmesnek tűnő nővel.

Lehet csak az általánosítás beszél belőlem, de én még ilyennel nem találkoztam, szóval nézd el nekem előre is. Elfogadom persze, ha a kivételek táborát erősíted.

Egy próbát megér, miért ne?

2023. febr. 15. 08:44
 15/23 A kérdező kommentje:
8: Mi. Te meg én. Írtunk a semmiről.
2023. febr. 15. 09:10
 16/23 anonim válasza:

Az lehet, az is valami,

Milyen az idő feléd?

2023. febr. 15. 09:11
 17/23 A kérdező kommentje:

14: Farsangkor beöltözhetnél Télapónak. (: De gondolom, nem így értetted.

Igen, az általánosítás beszél belőled. Remek reflexió. Szóval leveleznél velem?

2023. febr. 15. 09:12
 18/23 A kérdező kommentje:
16: Vonaton vagyok. Kellemesnek tűnik az ég kémlelése (még ha nem is olyan tiszta a Máv ablaka). Nagy a kékség. Hoztam sapkát is a biztonság kedvéért, ha fáznék, és nem lenne elég a leakciózott meleg kötött télies pulcsi.
2023. febr. 15. 09:24
 19/23 anonim válasza:

Vonaton, az dejó, en is szeretek vonatozni,!

Olyan meg mi t m8ndig, olyan zakatolós fiiling megvan még?

Milyen fajtaval utazol?

2023. febr. 15. 09:27
 20/23 A kérdező kommentje:
19: Tokaj IC. Nem mondom, hogy kényelmes. Enyhén zötykölődik csak. Nem a legkomfortosabb persze, de legalább ablak mellett ülök. (:
2023. febr. 15. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!