Netes barátkozás 40 felett?
Annyi hasonlót láttam, gondoltam miért ne.🤔😀
Nos, 46/N, az intro- extrovertált között félúton, barátkozna korosztályából.
Nemre való tekintet nélkül, ami azt takarja, nem társat keresek, csak beszélgető partnert.😉
Ami érdeke? Pár kulcsszó: rock, mindennapok, humor, írás, grafika, lélek, kávé, útkeresés, önismeret, kreativitás, kekeckedés.🙂
Igen, ezek jó témák! Melyik legyen? :)
49/N
Akár mindegyik is, ha úgy hozza a beszélgetés. 😀
Sajnálatomra nem vagyok life coach, sem rajzolni nem taníthatlak, de az már jó jel ha önmagadat nem ismerve, humorba mártott klaviatúrával ezt itt jelezni tudtad nekem. Köszönöm, hogy nem akarsz barátkozni.😀
Amiben benne lennék, mint téma:
"mindennapok, humor, írás, lélek, kávé, útkeresés, önismeret, kreativitás, kekeckedés.":
A kekeckedés különösen jó lenne, mert általában nem értem a mindennapi humort, így pl.: fejlődési lehetőséget is látnék egy ilyen "tréning" mentén. Ha gondolod, írj rám:). (F40)
"az intro- extrovertált között félúton"
A pontos megnevezés amit kerestél: ambivertált
Az ambivertált egy személyiségtípus, ami az introvertált és extrovertált skála közepén helyezkedik el és mindkét típusból hordoz jellemzőket.
Tisztában vagyok vele, mi a pontos megnevezése,, s maga a szó mit takar 😀 de engedtessék már meg,hogy úgy használjam ezt a kifejezést ahogyan nekem jólesik.😉😀
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!