Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lanyok valaki beszelgetni?...

Lanyok valaki beszelgetni? Baratkozni?

Figyelt kérdés
Irjatook 😊 barkivel szivesen beszelgetek.
2023. febr. 8. 18:19
 1/3 anonim válasza:
Nekem is írhat egy kedves, barátságos, megbízható lány. :) 32F
2023. febr. 8. 18:23
 2/3 anonim válasza:
Nekem is írhatna pár kedves, megbízható, intelligens férfi. Azonban ezen az oldalon csoda kell ahhoz, hogy normális emberrel tudj ismerkedni. Azt javaslom, hogy mindenki keressen egy másik módot az ismerkedésre.
2023. febr. 8. 18:58
 3/3 anonim válasza:
#2 kedves vagyok azzal aki megérdemli és őszinte. Megbízható vagyok annak akiben én is bízhatok és nem érdektelen az irányomba. Sok embernek az is visszataszító ha intelligensként jellemzem magamat, mert azt gondolják hogy magasabb rendűnek hiszem magam. Ha kezdetnek ennyi elég volna akkor írnék szívesen. De ez nem igazán elég senkinek, sőt még addig sem jutunk el hogy ezt bárki megtapasztalhassa, mert külsőre átlagos vagy valamivel az alatti vagyok, és talán azért sem mert az eddigi rossz tapasztalataim miatt már nem valami barátságos az arcberendezésem első blikkre. Egyébként nem rossz mód ez az ismerkedésre, csak sajnos innen is hazug nőket fogtam ki.
2023. febr. 8. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!