Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ez azt jelenti, hogy szívesen...

Ez azt jelenti, hogy szívesen fogadna el barátnak?

Figyelt kérdés

Egy fiúval 10 hónapja beszélünk online. Anotalkon véletlenül "találkoztunk".

Minden nap írt, és azóta kis kimaradásokkal naponta beszélünk.

Először azt hitte h kapcsolatot akarok, és mondta h nagyon sajnálja, de az 5 év korkülönbség miatt nem lehet köztünk semmi.(ő 19 én fiatalabb vagyok) Aztán tisztáztam vele h nagyon kedves meg minden de én eleve csak barátságra gondoltam.

Később mondta h fura lenne ha meglátnák a barátai h egy ennyivel nála fiatalabb lánnyal beszélget, és h hiányozni fogok, de köszönjünk el. Aztán meggondolta magát.

Minden nap beszélünk azóta, nagyon ritkán kimaradt néhány nap, de mindig írt/visszaírt.

A sok szívecske használatától sem "ijed meg". Ezt nyilván én is feldogom h csak kedveseégből írja, de úgy gondolom h talán ha ezt már "meri" sokszor használni, akkor barátságban vagyunk.Többször is írta h jó velem beszélgetni.Nagyon kedvelem, nagyon megértő, jókat nevetünk.

Még sosem találkoztunk, és nemrég bejelölt fb-on.

Ez vajon azt jelenti, hogy már nem "szégyell" engem, és szívesen fogad a barátai között?

Bocsánat a rossz fogalmazás miatt, kérlek segítsetek!

2023. jan. 27. 17:54
 1/5 anonim válasza:

Igazából szerintem még össze is jönne veled simán, csak az a fajta társadalmi nyomás, ami abból fakadóan éri, hogy túl fiatal vagy, ez gátat szab neki.

Beszélj vele erről, ha ez zavar téged. Ha ilyen jól megvagytok, szerintem erről is fogtok tudni beszélni.

2023. jan. 27. 18:05
 2/5 anonim válasza:
5 év korkülönbség az hol sok két 18 éves ember között? Sehol. Megmondta, hogy nem akar tőled semmit te pedig fülig bele vagy zúgva és reménykedsz, hogy mégis.
2023. jan. 27. 18:15
 3/5 anonim válasza:
#2 te lehet idősebb vagy és már nem tűnik fel, de 18 évesen 14 éves az rohadt fiatalnak tűnik :D
2023. jan. 28. 12:08
 4/5 anonim válasza:

#3 valóban félre értettem mert azt hittem a leányzó 19.

Azóta ezt már megbeszéltem vele. Ugyanakkor én meg ezt sem tudom soknak találni. Ha törvény szerint legális ott már csak az egyéneket múlik. Értem én, hogy sokan nem tudják ezt elképzelni de attól még lehet két olyan ember akiknek ez működik.

Én azt gondolom, hogy ez ebben a formában még nem akadály de jelen esetben ebből nem lesz semmi mert a srác nem akarja.

2023. jan. 28. 12:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Mostmár én is értem, hogy nem voltam egyértelmű.

Én nem kapcsolatot akarok vele.

A kérdésem is az volt, hogy ezek szerint szívesen fogadna BARÁTnak?

2023. jan. 28. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!