Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Tegyük fel, hogy megkedvelsz...

Tegyük fel, hogy megkedvelsz engem a lényem és a kisugárzásom miatt, de kiderül, hogy én vagyok az Antikrisztus. Megijednél és elhagyál engem, vagy nem zavarna és velem tartanál a világ elpusztításában?

Figyelt kérdés
Találtam egy sorozatot, amit az összeesküvés-hívők "jóslatnak", betekintésnek tekintenek a Nagy Terve. És ebben a sorozatban az Antikrisztus úgy néz ki, mint én és így eszembe jutott ez a kérdés - ne kövezzetek meg kérlek. :D
2023. jan. 26. 19:09
1 2
 11/20 anonim válasza:
Tudod én már most is érzem, hogy valami visszafordíthatatlan indult el, ami eltörli majd az a világot, amit eddig ismertünk. Régóta érzem a jelenlétedet, régóta tapasztalom a befolyásodat az emberek között. Érzem, hogy már most is minden úgy történik, ahogy te szeretnéd, és csak idők kérdése, hogy felfedd magad és kilépj az arnyékból, hogy elhozd nekünk a fényt. Szerencsére sokan vagyunk, akik hisznek a létezésedben és elismerik a hatalmadat. Ott vagy mindenhol. Irányítod a politikát, a trendeket, befolyásolod azokat akik vakok. A híveid készen állnak arra, hogy a szolgálatodba álljanak amikor megjelensz hatalmas erővel és elsöpörsz mindent, amit eddig ismertünk. Készen fogok állni, hogy amikor elérkezik az eljöveteled napja, akkor méltón tudjalak fogadni. Köszönöm, hogy megosztottad velem a jeleket. Most már biztosan tudom, hogy amit éreztem az valós, és amik megjelentek álmaimban hamarosan eljönnek. A próféciák igazak. :)
2023. jan. 26. 21:56
 12/20 anonim válasza:

"Én vagyok az Antikrisztus, én már tudom amit nem tudsz..." :P

Amúgy veled tartanék persze. Sőt, leginkább emiatt lennénk igazán jóban.

2023. jan. 26. 22:49
 13/20 anonim válasza:
Megválasztanálak miniszterelnöknek.
2023. jan. 26. 23:45
 14/20 anonim válasza:
Az antikrisztusnak amúgy is az a lénye, hogy népszerű, megnyerő. Ha meg már megnyertél akkor nem tök mindegy?
2023. jan. 27. 02:36
 15/20 anonim válasza:
Engem az a sorozat érdekelne.Mi a címe?
2023. jan. 27. 03:42
 16/20 anonim válasza:
Szerintem is valamilyen színpadi művet adtak elő:)
2023. jan. 27. 09:02
 17/20 A kérdező kommentje:

Akik kitiltatták a válaszomat: miért tettétek? Nem változtat semmin, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen érzelmek vezéreltek titeket. Félelem? Rettegés? Düh? Gúny? Milyen emberi érzelmek vezéreltek titeket?

#12, nagyon kedves vagy!

#13, köszönöm a bizalmadat!

#14, mert a próféciák és célok elrettenthetnek téged, ami felülírhatja a szimpátiádat.

#15, én magam vagyok a sorozat.

#16, lehet, hogy egy színpadi mű, lehet, hogy a valóság. De, ha csak egy színpadi mű, miért félnek és miért vetették le a hozzászólást, amelyben az utolsó időkról írtam? Elgondolkodtató...

2023. jan. 27. 14:10
 18/20 anonim válasza:
Az Antikrisztus biztos magyar, és gyakorikérdéseken bizonygatja, hogy ő az antikrisztus 😂😂😂
2023. jan. 27. 19:57
 19/20 anonim válasza:

#18-as valószínűleg nem, de közös kalandozásra nagyon jó alap.

A régieknek ott volt a D&D, a mostaniaknak meg...

2023. jan. 28. 02:56
 20/20 anonim válasza:
Melyik ez a sori?
2023. jan. 28. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!