Animések ismerkedni?
Figyelt kérdés
Szívesen ismerkednék animésekkel. Ha lehet Debrecen környékéről akikkel időnként lehet tanálkozni.2023. jan. 24. 15:57
1/8 anonim válasza:
Ok, de férfival vagy csajjal, barátkozni, vagy bszni. Ezeket jó lenne ha leírnád sajtom.
2023. jan. 24. 16:22
2/8 anonim válasza:
Sajtom xDD
2023. jan. 24. 16:33
3/8 anonim válasza:
Na meg a másik hogy mik érdekelnek?
2023. jan. 24. 17:02
4/8 A kérdező kommentje:
Barátkozás céljából ismerkednék. Akit érdekel, 30/f vagyok. Az animék mellet érdekel még a videojátékozás, rajzolás, a művészetek és a tudományok is
2023. jan. 24. 17:12
5/8 anonim válasza:
Azt a mi érdekelt arra értettem amúgy, hogy milyen animeket nezel, ha már az volt a téma :D
2023. jan. 24. 17:14
6/8 A kérdező kommentje:
Most mindet nem sorolom fel de itt van néhány amit nézek/néztem: One piece, Dragon Ball Super, Naruto, Bleach, Soul Eater, My Hero academia, Made in Abyss, JoJo's bizarre adventure, Brand New Animal, One Punch Man, Tengen Toppa Gurren Lagann, Kill la Kill. És még van sok más, illetve a watch listemen is van még sok amit tervezek megnézni.
2023. jan. 24. 17:32
7/8 anonim válasza:
már épp írni akartam csak sajna van egy kis korkülönbség
2023. jan. 24. 18:16
8/8 anonim válasza:
Én már nyugdíjas vagyok, még a topgun (nem a repülős, a tornás) mindig is a kedvencem volt.
2023. jan. 25. 03:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!