Ezen az oldalon, ebben a topikban lehet ismerkedni?
Nekem 3 barátnőm lett az oldal által. Bár azóta szakítottunk.
Azt hozzá teszem, hogy itt ismerkedésnél még csak barátokat se sikerült találnom.
Más kategóriákból random beszélgetésből alakult ki a dolog, teljesen ártatlan szándékkal.
Ha direktbe keresek valakit, akkor 1-2 nap után elhal minden.
Mi számít sikernek? Hogy össze is jöttök? Az tényleg pár százalék lehet (srácként), mert volt kapcsolatom innen, de közel 100 lánnyal legalább beszéltem/írt nekem/írtam neki egy levelet). De ha mondjuk csak azokat vesszük, akikkel randiztam is, akkor 20%, de ha azokat is, akikkel több ideig beszéltem, akkor 10% alá esik valamivel.
Egyáltalán nem lehetetlen itt ismerkedni, csak srácként ne annyit írj ki, hogy 23/F és nulla infó:D meg ha írsz magadról, akkor az valami normális képet fessen rólad és ne siránkozz, hogy nehéz valakit találni/sz*r az életed/depis vagy/stb. Meg ne spameld a kiírásokat, havonta egyszer írj ki kérdést maximum!
Ha tényleg normálisan leírsz magadról pár mondatot, akkor garantáltan rádír/válaszol 3-10 csaj. Ha van valami keresett testi tulajdonságod, pl magasabb vagy az átlagnál, sportos, különleges szemszín, akkor csak drasztikusan növeled az esélyeidet, ha ezeket megemlíted.
Csajként ugye bárhol is lehet ismerkedni, de azért gyakorin megvan az a hátrány, hogy nem érdemes kérdést kiírni, mert rengeteg aberrált csávó fog írni, nehéz értelmeset kifogni. Meg sok az introvertált is itt, akik a végsőkig húznak majd talikat, meg lehet élőben alig tudnak majd beszélni, mert annyira stresszelnek. Legalábbis én ezeket a sztorikat hallottam itteni csajoktól:D de ugye erre nincs akkora rálátásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!