Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ki barátkozna velem?

Ki barátkozna velem?

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim és 2-3 embernél többel nem vagyok képes kapcsolatot tartani. Viszont szeretném ha lenne legalább egy igaz barátom.

Nagyon szeretek beszélgetni, és meghallgatni másokat, közös programokat szervezni, kirándulni, filmeket, sorikat nézni, akár komolyabb dolgokról is beszélgetni stb. Megértő vagyok általában, nem ítélkezem. Szeretek fincsi kajákat készíteni, bár sokat még eddig nem sikerült, azért igyekszem :)) Rajzolni is szeretek, bár abban sincs tehetségem. Nyugodt természetű vagyok, szeretem a csendet. Számomra minden a barátság, szoros kapcsolatok, nem bírom a magányt. Nem tudom mi mást írhatnék még. 18 éves vagyok.

2023. jan. 20. 21:27
1 2 3 4 5
 41/41 anonim válasza:
IGen
2023. febr. 18. 18:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!