Szerintetek beszélgetne velem egy lány?
Olyan kapcsolatra vágyom, ahol bármiről tudok beszélgetni a lánnyal. De a lány nem csak reagál, hanem reflektál és gondolatokat, ad a beszélgetéshez, nem csak az idejét. Kicsit talán bölcsészesnek hangzik, de szeretem, ha valakivel érdemben tudok vitatkozni, és bármilyen témára vevő. Olyan lányokkal vagyok körülvéve, akik csak max megrezegnek, ha megüti őket egy gondolat szele, de reagálni és egy erős logikai alapokra épülő gondolatmenetet már nem tudnak létrehozni. A legtöbb lány körülöttem... kicsit, mintha aszexuális lenne, semmi igényük nincs szexuális témákat megvitatni és ez a probléma nem a kapcsolatunk milyenségéből fakad, hanem a személyiségükből. 20 éves zenész srác vagyok. Érdekel a pszichológia, zene, filozófia, irodalom, költészet stb stb
Szerintetek lehetséges, hogy egy korombeli lány csak úgy rámírjon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!