Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Szerintetek beszélgetne velem...

Szerintetek beszélgetne velem egy lány?

Figyelt kérdés

Olyan kapcsolatra vágyom, ahol bármiről tudok beszélgetni a lánnyal. De a lány nem csak reagál, hanem reflektál és gondolatokat, ad a beszélgetéshez, nem csak az idejét. Kicsit talán bölcsészesnek hangzik, de szeretem, ha valakivel érdemben tudok vitatkozni, és bármilyen témára vevő. Olyan lányokkal vagyok körülvéve, akik csak max megrezegnek, ha megüti őket egy gondolat szele, de reagálni és egy erős logikai alapokra épülő gondolatmenetet már nem tudnak létrehozni. A legtöbb lány körülöttem... kicsit, mintha aszexuális lenne, semmi igényük nincs szexuális témákat megvitatni és ez a probléma nem a kapcsolatunk milyenségéből fakad, hanem a személyiségükből. 20 éves zenész srác vagyok. Érdekel a pszichológia, zene, filozófia, irodalom, költészet stb stb

Szerintetek lehetséges, hogy egy korombeli lány csak úgy rámírjon?

2023. jan. 14. 11:34
 1/6 anonim válasza:
Valaki biztos, de nehéz lesz megtalálni, az ilyen jellegű kapcsolatokra nincs igénye az embereknek. Sőt, a klasszikus barátságra sem.
2023. jan. 14. 11:51
 2/6 anonim válasza:
Nem aszexuálisak, hanem csak te (mi) nem váltunk ki belőlük semmit. Lehet, hogy nem vagy csúnya, de nem kell ahhoz szépnek lenni, hogy rád mozduljon egy nő. Sok előnytelen külsejű férfit látok nőkkel. Nem vagyok egy matyóhímzés én sem, de azoknál a tagoknál - szerintem - jobban nézek ki. De ezt dobta a gép, én már ezen nem görcsölök, az inkább a 20-as éveim elején volt jellemző. Inkább építsd a saját életed, aztán jön, ami jön.
2023. jan. 14. 12:14
 3/6 anonim válasza:
szia melyik vármegyében laksz?
2023. jan. 14. 16:27
 4/6 anonim válasza:
Beszélgetnék, de nem vagyok korodbeli. Annyit megjegyeznék, hogy a korodbeli nők (és a férfiak is, ha már itt tartunk), nem szoktak ennyire érettek lenni feltétlenül hogy ilyen szintű és mélységű beszélgetésre vágynak, ez is probléma lehet, mert nyilván nem aszexuális az összes fiatal nő, mivel ez elég ritka dolog.
2023. jan. 14. 19:55
 5/6 anonim válasza:
#4: És az miért baj, hogy a kérdező nem korodbeli, ha te magad is elismered, hogy mély lelkületű? Te lenni ennyire egyszerű?
2023. jan. 14. 20:20
 6/6 anonim válasza:
#5, végigolvastad a kérdést? A kérdezőnek számít a kor. “Szerintetek lehetséges, hogy egy korombeli lány csak úgy rámírjon?”
2023. jan. 14. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!