Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ismerkedni vagy csak beszélgetni?

Ismerkedni vagy csak beszélgetni?

Figyelt kérdés

Nem kamu profil, mielőtt sokan támadnának.

Olyan sok ilyen kérdést láttam már itt mindenféle téren legyen akár a szingli anyukáktól a mentális betegségekre gerjedőktől át, hogy én is megpróbálom. Mármint, kicsit normálisabb verzióban. ( Kinek mi a normális mondjuk manapság nah mindegy...)

Rólam röviden és lényegretörően, leszbikus vagyok, 23 éves és soha nem volt még kapcsolatom a csendes személyem miatt, habár a baráti köröm is elég gyér. Néha elég bunkó tudok lenni és hangos is, de igyekszem amúgy átlag emberként viselkedni. ( Nem, nincs semmi mentális bajom, szimplán ilyen a személyem.)

Anime és művészetrajongó vagyok, de bármiről tudok beszélgetni amíg nem megy át perverz dologba.

Köszönöm hogy kiírhattam. :D

2023. jan. 10. 22:08
1 2
 11/16 anonim válasza:

Érdekesnek tűnsz, ha van kedved, írj nyugodtan :)

20/F

2023. jan. 11. 10:13
 12/16 anonim válasza:
Mit keresnek mar itt megint a pasasok,mikor leszbikusokhoz szol a kerdes?
2023. jan. 11. 10:24
 13/16 anonim válasza:
Bár én már nem vagyok egyértelműen nő, de azért tudom milyen érzés csendesen húzkodni a háttérben.
2023. jan. 11. 10:29
 14/16 anonim válasza:
#13: Már nem azért, de honnan vetted, hogy csak leszbikusoknak szól? A kérdező csak megemlítette, hogy ő az. De semmilyen kikötést nem írt.
2023. jan. 11. 11:28
 15/16 anonim válasza:
De a kérdezőt, jól láthatóan a legkevésbé sem érdekli a kérdése alatt kialakult vita, sem az érdeklődők. :D
2023. jan. 11. 11:41
 16/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy csak most reagálok. Nem követelmény az, hogy lányok írjanak csak. Srácokkal is beszélgetek. Ha nem válaszoltam eddig vagy nem írtam privát mindenkinek, elnézést. Igyekszem reagálni mindenkinek.
2023. jan. 11. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!