Fiatal fiúk, van kedvetek barátkozni/egy ilyen barátsághoz? 21F
21 éves fiú vagyok, Budapesten élek. Szeretnék kb. velem egykorú fiúkkal barátkozni, olyanokkal, akikkel akár gyakran lehet találkozni, programokat szervezni.
Mindig is könnyen barátkoztam lányokkal, sok lány barátom van és volt. Fiúk esetében viszont értelemszerűen a hozzám hasonló, humán beállítottságú, bölcsész/művész fiú barátaim voltak, mert ők voltak inkább nyitottak a mélyebb beszélgetésekre, viszont velük általában nem lehetett sokat összejárni, utazni, bulizni.
Természetesen bárkivel szívesen barátkozok, de leírom, hogy milyen lenne számomra az álomszerű barát. Szeretnék olyan srácokat megismerni, akik nagyjából velem egyidős fiatalok, de külsőt nézve “menők”, sportosak, ezáltal mások, mint én (bár én sem vagyok mindezek ellentettje, de mégsem érzem magam ilyen kisugárzásúnak) és fel tudok nézni rájuk emiatt. Azonban belül mégis érzékenyebbek, értelmesek, szeretnek mély beszélgetéseket folytatni. Nyitottak rendszeres találkozókra, programokra.
Tudom, hogy fura, de leírnám azt is, hogy amennyiben ilyen fiúra lelnék, vonzana a közelsége, szívesen megérinteném ölelgetném is akár. Az eddigi ilyen barátaimból kiindulva nagyon kedvelem, szeretném és hálás lennék, hogy az életem része. Vágynék arra, hogy néha megöleljem és akár alvás közben is szívesen átölelném. Ezek a vágyak minden bizonnyal azért alakulhattak ki, mert sokáig nem nagyon voltak fiú barátaim, főleg nem a fent leírt "típusból". Nyugalom, ez nem egy társkereső vagy szexhirdetés, alapvetően heteroszexuális kapcsolatokra vágyok, azonban nem tagadom, azonos neműekkel is vannak enyhébb vágyaim. A Kinsey-skálán az 1-2 fokozatra tenném magam. Kérem a tipikus gyakoris válaszolókat, hogy ne ezen akadjanak fenn és ne b.zizzanak, teljesen tisztában vagyok a szexualitásommal és jelenleg is kapcsolatban vagyok. Barátokat keresek, de olyanokat, akik ilyen téren nyitottabbak, a barátság keretén belül maradva persze.
Ezeket azért írom le, hogy ennek ismeretében írjanak vagy ne írjanak, akár nyitottak ilyesmire, akár nem. Fontosnak gondoltam leírni mi számomra az álomszerű, mert bár bárkivel barátkoznék, de hátha beakad valaki “főnyeremény”, akivel teljesen egyeznek a szándékaink.
Magamról nem tudom mit mondjak így nyilvánosan, privátban mindenre szívesen válaszolok.
Felolem szekszelhetunk
40 F
en par evvel ugyan idösebb vagyok, bar sokan fiatalabbnak neznek :)
es en is hasonloan szeretnek baratokat :) ha gondolod irj nyugodtan, beszelgessünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!