Lányok, Fiúk! Kinek lenne kedve korizni és barátkozni is egyszerre holnap a Műjégen?
Lányok és fiúk, esetleg olyanok, akiknek nincsen kivel elmenni, mi együtt összefoghatnánk és csaphatnánk egy jó bulit ott.
Rólam annyi, hogy 21 éves fiú vagyok, szeretek korizni, de különös flikflakot nem tudok. Egy vidám, barátkozós-korizást szeretnék összehozni, legyünk nyitottak a másik felé és így mindenki szabadon tud társalogni a másikkal.
Helyszín: Városligeti Műjégpálya
Idő: 21:30-24:00
Akinek lenne kedve csatlakozni a barátkozós csoporthoz a jégen, írjon egy privátot rám és elárulom, hogy milyen öltözékben hol találjuk meg bent a másikat.
Van inni való!
És mára vonatkozik.
Mentem volna szívesen, imádok jégkorizni ^^ (trükköket mondjuk nem tudok), de sajnos vidéki vagyok :c oda-vissza olyan össz. 2-3 óra az út vonattal meg esetleg busszal és sötétben nem szeretek egyedül mászkálni, pedig amúgy ez a barátkozós kori jó ötlet😅
(18L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!