Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek van kedve együtt...

Valakinek van kedve együtt készülni?

Figyelt kérdés

Idén fogok érettségizni és azon kaptam magam, hogy jóval kevesebbet tanulok, mint kéne, helyette inkább emberekkel beszélgetek, online játszom, meg szinte minden mást csinálok. Arra gondoltam, hogy a kellemeset ötvözhetném a hasznossal, úgyis szeretek barátkozni, szóval szerintem megér egy próbát. Lenne kedve valakinek velem felkészülni? Én például nagyon jó vagyok magyarból, műelemzésben tudnék segítséget nyújtani, és az angol is jól megy (van egy középfokú nyelvvizsgám). Segíthetnénk egymást és közben még akár jól is szórakoznánk, össze is barátkoznánk. Akinek szimpatikus az ötlet, jelezze nyugodtan. ^^

Amúgy 19 éves vagyok, bár gondolom ez kikövetkeztethető volt.

2023. jan. 4. 13:07
 1/7 anonim válasza:
Ez tök jó ötlet. :) Budapesti vagy?
2023. jan. 4. 13:21
 2/7 anonim válasza:
Van
2023. jan. 4. 13:23
 3/7 anonim válasza:
Nézhetnénk közben kis animét, és két epizód között megírnánk közösen a leckét.
2023. jan. 4. 14:28
 4/7 anonim válasza:
Szerintem bőven jó vagy abból kiindulva hogy "jóval kevesebbet tanulsz mint kéne". Még bőven időben vagy nyugi:) Nem olyan nagy szám az érettségi csak szeretnék vele riogatni.
2023. jan. 5. 23:04
 5/7 anonim válasza:
Jaja meg attól még ugyanúgy az utcán fogsz kikötni, akár van érettségid, akár nincs.
2023. jan. 6. 14:13
 6/7 A kérdező kommentje:

#5. Nem feltétlen, de köszönöm a jókívánságokat. :D

Mindenesetre szeretném megcsinálni, biztos, ami biztos alapon.

2023. jan. 6. 23:11
 7/7 anonim válasza:

Hali!

Szerintem ez jó ötlet én is ezt tapasztalom :8, én matekból és infóból szívesen segítek (bár nem tudom, hogy az utóbbi mennyire kell lol).

Discord: Kenyér#4880 18 vagyok

2023. jan. 7. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!