Szombathelyről valaki ismerkedni?
Figyelt kérdés
Bárkivel bármi: ismerkedés, barátság, sport, kapcsolat, szórakozás, kirándulás, őrültségek, bulik, kaland, stb.2023. jan. 1. 15:58
11/16 anonim válasza:
Lehet, hogy valami történt Vele (tragédia, szörnyűség, feldolgozhatatlan veszteség,) esetleg túl sok elfoglaltsága akadt.
Tízen- vagy huszonéves van így az Ember Fia vagy Lánya. Esetleg valamilyen túláradó boldogságtól csordultig van a Szíve-Lelke.
2023. márc. 3. 16:20
12/16 A kérdező kommentje:
#10 akit érdekelek, az írjon rám. De olyanoknak nem fogok válaszolni, akik 2-3 levél után ghostingoltak, vagy korábbi levélváltások után nem voltunk egymás esetei. Te valószínűleg közéjük tartozol. Az ide írt kommented is azt bizonyítja, hogy éretlen vagy az ismerkedésre! :))))
2023. márc. 3. 17:29
13/16 anonim válasza:
Az ismerkedés ott kezdődik hogy elárulod a nemed és korod.
Én Németországban élek, 37 éves férfi vagyok. Egészen 34 éves koromig Szombathelyen éltem. Oda jártam iskolába java részt ott is dolgoztam (4 év Sárvár kivételével)
Ha te egy pl 18 éves lány vagy én már felejtős lennék.
Így kérlek ne gyere az éretlen dumával, mert egy rendes ismerkedős topicot sem tudsz rendesen kezelni.
2023. márc. 5. 07:37
14/16 A kérdező kommentje:
#14 ahelyett, hogy kérdés alá írogatsz, küldenél egy privát üzit és megtudnád... Amúgy, ha Némerországban élsz, minek akarsz ismerkedni, ha úgyse lehetne veled találkozni?
2023. márc. 5. 08:40
15/16 anonim válasza:
Nekem mostanában Hajmáskéren volt ügyintéznivalóm. Beteg hozzátartozót látogattam meg.
11-es válaszoló voltam.
2023. márc. 5. 08:48
16/16 anonim válasza:
Elég paraszt stílusod van.
2023. márc. 6. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!