Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lányok, van közületek, aki...

Lányok, van közületek, aki egyedül tölti a szilvesztert?

Figyelt kérdés
Az ország bármely részéről is legyen szó (én Pesten vagyok, a távolság szerintem áthidalható, pár óra alatt bárhol ott lehet lenni). Szóval aki úgy gondolja, és szívesen barátkozna még így szilveszter előtt, és esetleg töltené más (én) társaságában is a szilvesztert, az keressen privátban nyugodtan! 33 vagyok, hímnemű egyed. :-D Nem akarnék többet, csak barátkozni, viszont gondolom érthető, hogy szívesebben tenném az ellenkező nemből.

2022. dec. 27. 13:39
1 2
 1/12 anonim válasza:
Nem, nem teljesen érthető, hogy egy vadidegen férfi mégis miért pont nőkkel szeretne barátkozni, ráadásul Szilveszterkor. Ezt csak én nem értem, ugye?
2022. dec. 27. 14:54
 2/12 anonim válasza:

#1 én is szívesebben szagolgatnék női parfümöt mint férfit. Tetszikérteni?

segítek ahol tudok

2022. dec. 27. 15:01
 3/12 A kérdező kommentje:
#1 pedig egyszerű, a #2 -es is összefoglalta. ;) A szilveszter csak egy jó alkalom, amikor esetleg könnyebben tud barátkozni / ismerkedni az ember..nálam a képlet rémesen egyszerű: még a szilveszterig van azért pár nap..nem is 1.. :D addig lehetne kicsit ismerkedni így online, esetleg telón is beszélni..talán nagyjából ezekből le lehetne szűrni, hogy a másik kb. normális-e, ilyenek..és eldönteni, akarunk-e vele találkozni, de előre leszögezni és hangsúlyozni (nem magam miatt), hogy barátkozás a cél...oké, nekem nincs barátnőm, így persze valószínűleg nem tessékelném a "kijárat" felé, ha pont életem párját találnám meg pont így (ugye "életem párja" alatt azt is értem, akinek szintén én vagyok ugyanez)..de nem testiségre vágyom, hanem társaságra, és jah, akkor már inkább nőire..ennyi..de visszakanyarodva, #1 -es, valószínűleg nem veled fogom tölteni a szilvesztert. :DD
2022. dec. 27. 15:08
 4/12 anonim válasza:
Nekem az sem világos, hogy nekem kell e utaznom, vagy te utazol.
2022. dec. 27. 21:04
 5/12 A kérdező kommentje:
#4: természetesen én utazom. ;) Tényleg kétértelmű a megfogalmazásomban, szóval igen, én utaznék.
2022. dec. 27. 21:20
 6/12 anonim válasza:
Nekem nincs tervem szilveszterre és nő vagyok, így azt hiszem minden kritériumnak megfelelek.
2022. dec. 28. 19:52
 7/12 A kérdező kommentje:
#6 -os írtam. ;)
2022. dec. 28. 21:04
 8/12 anonim válasza:
Nekem meg nem írtál.... Jólvan, akkor ragadjatok össze a hatossal! :(
2022. dec. 28. 22:41
 9/12 anonim válasza:
8-as, te a 4-es vagy? Felszárítsam a könnyeid? xd
2022. dec. 31. 04:16
 10/12 anonim válasza:
#9 Igen, légyszi!
2022. dec. 31. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!