Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » 23 feletti, Budapesten élő,...

23 feletti, Budapesten élő, hetero férfinak van kedve barátkozni? 23F

Figyelt kérdés

Nincs senki akivel barátkozhatnék. Egyetemen nem találtam meg azokat az embereket, akikkel kitudnék jönni, ez főleg annak köszönhető, hogy online kezdődött az egész és hibridben folytatódott...

Van barátnőm, így lányokkal nem szeretnék kezdeni semmit, meg férfi-női barátságot nehezebb kialakítani..

Nem az a fajta ember vagyok, aki a pináról, nőkről, motorokról stb tud csak beszélni.. sőt a régi baráti társaságomban kirázott a hideg, hogy szinte mindig ez volt a téma.. Ellenben szívesen beszélgetek filmekről, sorozatokról, könyvekről. Érdekel mások gondolkodásmódja, életfelfogása, életútja, tapasztalatai, motivacioi.

Ha iszok, akkor 1-2 sornel megallok vagy tatra teat iszok modjaval. Felvideki a baratnom, igy szinte mindig van itthon.

Egy olyan barátra vágyok, akivel lehetne közös programokat csinálni. Meginni néha valamit, óriás burgert falni, hegyet mászni, együtt edzeni, stb.. Nekem csak a barátnőm van és néha már sokak vagyunk egymásnak. Szeretem őt, meg sokat is vagyunk együtt, hiszen együtt élünk, de néha már túl sokak vagyunk egymásnak 3+ év után.

23F

2022. dec. 19. 10:46
 1/6 anonim válasza:
Nem iszok, hegyet se mászok de a filmek érdekelnek
2022. dec. 19. 12:40
 2/6 anonim válasza:
Imádom a tatrateát, de ha iszok, akkor a srácokat is más szemmel nézem már, ami nem biztos, hogy jó lenne. Ja, fiú vagyok én is.
2022. dec. 19. 17:58
 3/6 anonim válasza:
Nekem van kedvem, ha gondolod írj privátban! :)
2022. dec. 19. 21:55
 4/6 anonim válasza:
Jelen
2022. dec. 20. 01:32
 5/6 anonim válasza:
Amugy azon csodalkozok hogy egyre tobb srac olyan hogy van baratnoje de fiu baratai nincsenek
2022. dec. 20. 05:20
 6/6 anonim válasza:

Nekem szimpatikus vagy, egyszerre tűnsz lazának és mélynek, ami ritka kombináció. Írj, ha van kedved!

30f

2022. dec. 25. 03:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!