Milyen gyk-s lányok s nők vannak itt Debrecen környékéről? 😊
20 kifröcsögted magad?
Amúgy a 17-es is meg a drága 18-as is egy kalap alá vesz minden debreceni nőt!! Akkor én miért ne tegyem?!
Rögtön szociálmédia elérhetőséget kérek. Szerintem ez természetes annak aki anonim oldalon akar ismerkedni.
Hisz ha nem szimpatikus valakinek a megjelenése akkor hova tovább?
Roppant érdekes dolog. Egy a sok közül. Volt akivel évekig beszéltem itt látatlanban mert éppen úgy volt időm de ez most nem számít.
Gyakorlatilag ha élőben ismerkedsz ahhoz fogsz odamenni akit a szemeddel észlelt vizuális inger hatására szépnek, vonzónak találsz. Egy hajléktalannak kinéző emberhez nem hinném hogy bárki odamenne ilyen szándékkal. Illetve elsőre mindenki idegen. Visszautalva a külsőségekre mint vonzalmi forma, természetesen előfordulhat hogy egyéb emberi tulajdonságai alapján taszítóvá válik az adott személy. Ebben az esetben ugye kidobott idő, energia és pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!