Valaki instán barátkozás? 18F
Instán duma, beszélgetés.
Elvárásom csak annyi, hogy legyél normális, ha fiú vagy és miskolci az pluszpont.
Na hát a miskolciakról szerintem ne beszéljünk.
Halottam mi megy arra :(
Kíváncsi vagyok, mi lehet olyan jó az Instában, amikor ott a Messenger is, milliószor annyi funkcióval és lehetőséggel.
(Nekem pl. a beszélgetésben keresés, a képgyűjtemény, a reakciók és a jobbra húzós üzenet válaszolgatások a kedvenceim)
Meg ugye ugyanaz a cég kínálja azt is, és emellett sokkal népszerűbb is az emberek körében chatelési és egyéb kommunikációs célokra egyaránt.
Félre ne értsetek nem kötekedni akarok, egyszerűen csak meg szeretném érteni mások véleményét. Szóval ne kíméljetek :D
#5, Nagyon örülök, hogy egyezik a véleményünk 😁
Én 18 vagyok, szóval én se hiszem, hogy túlságosan öreg lennék már a mai fiatalság megértéséhez, de azért vicces, hogy ettől függetlenül tényleg nem mindig szoktam érteni őket😅
[4-es voltam]
Instán egyszerűbb megtalálni az illetőt és veszi át a Facebook szerepét.
Ezt úgy értsd, hogy már a 13-14 évesek már Instán beszélgetnek nem messengeren.
Én személyszerint azért mondtam instát hogyha akarnak rólam képet látni van kint 1-2
Jó oké, a 14 évesek már ezt használják, de akkor is nagyon furcsállom én ezt az egészet, hogy ez ilyen fontos feltételnek számít nálad. Már a barátkereső kérdésed címébe is ezt írod bele, hogy te csak és kizárólag Instán történő barátkozásra gondolsz, semmi más szóba se jöbet😅.
Mi van, ha a lehető legjobb barátodnak szánt Gyakorikérdések felhasználó éppen a barátkozós szekciót böngészi, és csak azért nem kattint a kérdésedre, mert ő nem szokott beszélgetni Instán.
Mi ez már, hogy a platform határozza meg a barátokat, nem a személyiség?
[4]
Egyszerűbb instán barátkozni. Látod te is és ő is a te képeid egyrészt.
Én jobban szeretem. Az h te a messengert jobban az a te dolgod. Instagram fiatalabbak közt trendibb, és nincs szöszölés hogy Kovács Bélának hívnak és keress ki a 800 közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!