Ismerkedne valaki velem? 28F
Figyelt kérdés
Ismerkedés szempontjából írtam ki a kérdést. Aki szeretne ismerkedni bátran írjon. Több dolgot tudok magamról mesélni,de csak akkor ha lesz aki megmeghallgat. Annyit elárulhatok hogy sportolok, szeretem a természetet. Ha fel kelltettem érdeklődésedet akkor beszélgessünk. A többit majd akkor. Írhat bárki nemtől és kortól függetlenül.2022. dec. 11. 06:59
1/6 anonim válasza:
A természetet sokan szeretik, így én is.Még nem csalódtam benne annyit,mint az emberekben :)
Nemsokára megyek is,szél zúgásban egy jót sétálni, egy budai erdőben:)
54F
2022. dec. 11. 07:19
2/6 anonim válasza:
1. Csak rád ne boruljon egy fa!
2022. dec. 11. 07:46
3/6 anonim válasza:
A természetben én is szeretek sétálni meg kimozdulni. Csak sajnos nincs mindig időm.
2022. dec. 11. 09:57
4/6 anonim válasza:
Én társaság hiánya miatt nem járok el sehova, pedig lenne igényem a túrázásra. Ha gondolod írj.
2022. dec. 13. 20:54
5/6 anonim válasza:
4. A Túratárs com v. FB oldalán nézz körbe.
2022. dec. 13. 20:58
6/6 anonim válasza:
nem jó ötlet! ha valamit megtanultam rövid kis életem alatt az az hogy ne bízz az emberekben, énis hagytam már cserben mást és más is engem! ne ismerkedj inkább légy egyedül mindig, az sokkal jobb!
2022. dec. 29. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!