Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ki jönne velem olyan helyekre,...

Ki jönne velem olyan helyekre, ahol kimondottan ismerkedni lehet? 36F

Figyelt kérdés

Beleuntam, hogy lehetetlen számomra az ismerkedés.

Ahol jó eséllyel lehet ismerkedni, az kb. a közösségi programok és sportok, tanfolyam, iskola, munkahely, szórakozóhelyek. De ezek nálam kiesnek, különböző okokból.

Sok más esetben túlságosan a szerencsére kell hagyatkozni.

Például a könyvtárban pont ugyanabban az időben, pont ugyanazokat a könyveket kéne hogy keressem mint egy külsőre és korban hozzám illő nő.

Társkereső oldalakon férfi túlkínálat van, átlagos nő aki találkozna meg szinte alig.

Szóval talán a legjobb az, ha eljárok szórakozóhelyekre, annak ellenére hogy eléggé kívül esik a komfortzónámon, és nem iszom alkoholt.

2022. dec. 10. 23:56
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Azt hiszem hülye ötlet. Úgysem nekem való, kitalálok mást.
2022. dec. 11. 00:15
 2/22 anonim válasza:

Nem tudom, célirányos csajozás élöben nekem sem menne. Igaz volt hogy leszólítottam csajt suliban, 3 éves kapcsolat lett belőle, meg másik suliban is volt ehhez hasonló példa, de ott a csaj megmutatta mekkora kretén és jól megsértett első randi előtt, így nem lett az egészből semmi. Ezzel csak azt akarom mondani hogy kell nagy bátorság hogy leszólíts valakit, a végkifejlett pedig lehet kellemetlen szituáció is ami számodra sértő lehet. De persze előfordul pozitív csalódás is.

Az hogy ismeretlen srácokkal elmenj csajozni nem tudom. Nyilván sok nő más nőkkel megy szórakozni, de engem kimondottan irritál ha a kiszemelt egy másik nő hónaljába van szorulva és nem lehet vele normálisan ismerkedni.

Neten meg nem kell bemutatni, te is látod milyenek vannak.

Merre mennél csajozni? Hogy gondoltad? Diszkó, pub, vagy fesztiválok?

2022. dec. 11. 01:24
 3/22 anonim válasza:

A túrázást ajánlom. Ott kötetlenül, erőlködés nélkül lehet beszélgetni, odamenni a másikhoz.

A túratárs oldalon sokkal több nő van fent és többen is mennek el közülük csoportos túrára, mint férfi.

2022. dec. 11. 07:51
 4/22 anonim válasza:

#3 ez egy jó ötlet és valóban igaz. Viszont nekem nem volt szerencsém általában minimum +10év vagy párban állt az illető.

Meg kell tanulni nem foglalkozni vele és akkor legalább vagy befeszülve.

2022. dec. 11. 10:37
 5/22 A kérdező kommentje:

Nem annyira szeretek a szerencsémre hagyatkozni.

Túrázás legalább félnapos program, és mikor már ott vagyok, nem mondhatom, hogy inkább hazamegyek, ha látom nincs olyan nő.

Bár igaz, hogy túrázós nők közelebb állnának hozzám mint a bulizósak.

2022. dec. 11. 12:27
 6/22 anonim válasza:
Túrázósak közt is van elég sok önsztároló nő. Nem tudom manapság már hol érdemes ismerkedni.
2022. dec. 11. 12:35
 7/22 anonim válasza:
Szedd már össze magad! Ha még írásban is ennyire tesznye vagy akkor élőben is levágják a nőstények, kiszagolják.
2022. dec. 11. 12:35
 8/22 A kérdező kommentje:

1-es:

Igazából ha úgysem azért vagyok ott hogy jól érezzem magam, lényegében mindegy hova. Bevállalnám azt, ahol a legkönnyebb felszedni valakit.

2022. dec. 11. 12:37
 9/22 A kérdező kommentje:

7-es

Miről beszélsz?

2022. dec. 11. 12:40
 10/22 anonim válasza:
Az, hogy lesüt az írásodról milyen vesztes típus vagy. Először ezen kellene változtatni mert aki most megáll az valószínű nagyon ingerszegény lesz. De ha csak az a cél, hogy lekúrj valakit akkor nem érdemes sok energiát belefektetni
2022. dec. 11. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!