Hogyan tudnék barátokat szerezni,vagy mit csinálok rosszul?
Sziasztok!
Ma csináltam egy olyan napot,hogy nem írok senkinek messengeren,és szomorúan tapasztaltam,hogy nem írt senki sem nekem,ha én nem írok senkinek.
Ez alól kivétel egy online amerikai barátom,aki legalább rám írt,remélem egyszer tudok vele találkozni.
Az iskolában cuki gyereknek tartanak,de nem tudom ez miatt nem venne-e senki komolyan,soha senkivel nem szoktam semmilyen vitába kerülni.
De úgy érzem nincs egy olyan barátom akinek bármikor bármit elmondhatnék,és ez rosszul esik nekem,nem tudom mit rontok el.
Néha szervezek mozit,vagy valami programot,de azt vettem észre engem nem nagyon hívnak sehova.
Hogyan tudnék ismerkedni,új emberrekel?
Milyen lehetőségek vannak manapság?
Veletek volt már hasonló?
17/F
Én is így voltam ennyi idősen, de azóta sikerült belőle kikeverdnem.
Nem volt konkrét stratégiám, amit tudnék ajánlani.
Én csak elfogadtam, hogy nem olyan jellegű a kapcsolatok az emberekkel akikkel jóban vagyok, és így élek. Aztán ahogy elengedtem és elmúlt a megfelelési kényszer, egyszer csak elkedztek kedvelni és keresni.
Bármit is teszel ne görcsölj rá! Tedd azt, ami jól esik, és megtalálod majd a boldogságot!
Szerintem az emberek nem mernek egymásra írni, attól tartanak, hogy csak zavarnák a másikat. Nyugodtan írj rájuk te továbbra is, ha válaszolnak, akkor minden oké.
Ha látod, hogy mások szerveztek programot, ahova téged nem hívtak, akkor írj rá arra, aki megszervezte, vagy arra a haverra, aki ott volt, kérdezd meg, hogy milyen volt, majd javasold, hogy legközelebb hívjanak már téged is, te is mennél szívesen.
Barátból legyen egy max kettő, de azokért oda-vissza tegyétek tűzbe a kezeteket egymásért.
Kedvenc témáddal kapcsolatos platformokon kezdj el barátkozni.
(Hirtelen hülye példa -> ha pl nagy kocka vagy akkor keress játszótársakat akikkel rendszeresen összeültök így hosszútávon kialakulhat egy barátság féleség. | Vagy ha nagy party arc vagy járj el bulizni és ott is tudsz barátkozni.)
Nekem is csak egy ember van akit a barátomnak tekintek, de tűzbe tenném érte a kezem. Azon kívül meg mindenki más max ismerős kategória akikkel elvétve néha néha beszélgetek.
Nem tudom mennyire releváns, de mindezt úgy írtam, hogy a te korosztályod vagyok. (22)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!