Igen, ha:
- Komolyan gondolod, nem csak arra kellek, hogy ha unatkozol legyen valaki aki lefoglal.
- Nem válik egyirányúvá, azaz te is kezdeményezed a beszélgetést, nem csak én. Nem kell minden nap és folyamatosan egymáson lógni, de azért néha kérdezd meg hogy hogy vagyok.
- Nem zársz ki külsőségek és abszolút jelentéktelen dolgok miatt.
- Ha egy témát látványosan kerülök, ne kérdezz rá újra, mert oka van ha nem szeretném elmondani.
- Ha regényt írok arra ne egy mondattal, főleg ne 2-3 szóval válaszolj, maradjon fent a kommunikáció.
Jaj gyerekek, ez olyan elcsépelt már...Írogat ide a sok magányos,barátkozni akaró emberke, aztán mikor előjön,hogy talán nem irkálás a lényeg,mert ott sok mindent nem lehet ...
Akkor szinte megsértődnek,mert hogy képzeli el valaki a barátságot élőben?! Ez már perverzió számba megy...
És mindenki előhozza,ha nem is írja, de később,hogy mégiscsak ilyen-olyan nemű, korú, érdeklődésű...Bárki ugye?...
Tízből pedig nyolcnál a szex lenne a végállomás, kár is tagadni.
Na ezek után azt mondtam, elég volt...Olvasgatok ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!