Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Körbejárnám Magyarországot....

Körbejárnám Magyarországot. Minden városban megnézném a nevezetességeket, érdekességeket, szép helyeket. Ki/kik jönne/jönnének velem? 30éves, kedves, barátságos nő vagyok Mondjuk minden hétvégén elutaznánk valahová, vagy kéthetente

Figyelt kérdés

Egyedül unalmas lenne és nem tudok vezetni.

Akit keresek: 25-40 év közötti, barátságos, kedves, lehet vele beszélgetni, szeret utazni és van kocsija, mert úgy egyszerűbb és gyorsabb

A további részleteket megbeszélhetjük üzenetben.

2022. nov. 18. 13:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Igaz. Melegebb időjárásnál jobb, nem fázunk, több dolgot látunk és szebb is.

Mondjuk míg találok valakit és elkezdjük, addig már melegebb idő lesz. :D

2022. nov. 18. 22:33
 12/16 anonim válasza:

Azért ez nem piskóta:D

Nem vagyok egy nagy utazós de ez mondjuk tetszik. De szerintem ezt tavaszig jegelni kellene mert már nem túl baráti az időjárás.

F31

2022. nov. 19. 07:16
 13/16 anonim válasza:
Nincs rossz idő, csak béna turista
2022. nov. 19. 07:17
 14/16 anonim válasza:

#13 🤡

A kérdező nem egy bakancsos sár dagasztásra gondolt szerintem. Nem túratársat keres, hanem útitársat városnézéshez. Van némi különbség.

2022. nov. 19. 07:26
 15/16 Artemovszk válasza:

Kocsi van, régen sok helyre mentem én is.

Mik a pontos célok? Városnézés, wellness, s.t.b?

2022. nov. 19. 19:58
 16/16 A kérdező kommentje:

Mindent szeretnék megnézni, nem csak a várost és várakat, hanem a természetet is.

Igaz, hogy ehhez jó időjárás kell.

2022. nov. 20. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!