Valakinek hasonló érdeklődési körökkel lenne kedve barátkozni? 26F Budapest
Nem fűzök nagy reményeket hozzá, de hátha.
Nem vagyok jó a bemutatkozás írásban, de egy pár infó rólam: Fontos számomra az aktív életmód, rendszeresen edzek (komoly ambíciókkal). Nem jártam még külföldön, de egy útitárssal nagyon szívesen utaznék, akár csak 1-1 koncert miatt is, mert szeretek koncertekre járni, de világot látni is jó lenne. Kicsit inkább introvertált vagyok, de nagyon szeretek emberek között lenni, új dolgokat kipróbálni, feszegetni a határaimat, kimozdulni a komfortzónámból. Érdekel a pszichológia, filozófia, természettudományok. Jobban szeretem a tartalmasabb beszélgetéseket. Mostanában aktívan rá voltam állva a társkeresésre, de több borzalmas randi után ezt kezdem inkább parkolópályára tenni. Bulizni is szívesen eljárok, ha van hozzá társaság. A legtöbb barátom elég messze lakik, ezért jó lenne találni közelebbieket is, akikkel gyakrabban lehet programokat szervezni.
Neked jót tenne 1 év Németország vagy Anglia, amikor magadra vagy utalva a szüleid és a barátaid meg senki égatta valaki nem tud segíteni mert nem kompetens. és neked kell feltalálnod magad.
Nem azt mondom hogy élvezed hanem hogy szembe kell nézni a félelmekkel és menni szembe vele. Csinálni.
Komfortzónában nincs fejlődés, Kényelmetlenségben és küzdelem nélkül nincs változás.
Az egesz kb felteteles modban irodott
Ha nagyanyamnak farka lenne o lenne a nagyapam.
Talan az edzes igaz es csinalod is amit itt osszehordtal
Ha
Akkor
Lenne
Nék
Inkabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!