Meleg baratot keresek, valaki van itt?
hellooo 18L vagyok
meleg baratot keresek
lanyokkal utalok baratkozni hisztisek😭
akik meg voltak fiu haverok mindig belemszerettek🥲 es ezt kerulnem
vokt mar par meleg haverom mindig jol kijottunk csak mivel sulibol eljottem lassan megszakadt a kapcsolatom veluk
szoval igen
szolnok megyeben lakoom
lehetoleg ne valami felvagos bekepzelt legyen
valaki esetleg van itt aki szivesen baratkozna?
Szívesen barátkozom veled :)
De amikor kiírtad a kérdést én már általában alszom, szóval ha te bagoly életmódot élsz, az kicsit meg fogja nehezíti a kommunikációt és az esetleges találkozást, már ha szeretnél majd, mert persze nem kötelező, maradhatunk az online térben is.
Jelen, de egyébként az, hogy Neked voltak korábban meleg barátaid, nem jelenti azt, hogy minden ilyen fiúval megtalálnátok a közös hangot. Gondolom, akkor a feminin srácok eleve ki vannak lőve.
Most olvasom, hogy Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyében (😂) laksz… Igen, így nehezebb dolgod lesz, mintha itt, Budapesten lennél, bár , ha ez boldogít, nem hiszem, hogy itt is olyan jaj, de könnyű lenne ilyen srácokkal barátkozni. Azért sok sikert! ☺️
Írj nyugodtan
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!