Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek van kedve beszélgetn...

Valakinek van kedve beszélgetni, barátkozni?

Figyelt kérdés

Ha nem zavar titeket, akkor 1-2 kikötésem lenne, hogy milyen emberekkel beszélgetnék. Nem bántó szándékkal, pusztán megelőzésből, hogy ne haljon el a beszélgetés 2 levélváltás után.

-> Legyenek kérdéseid.

-> Ne csak azt ismételd el, amit én kérdeztem tőled.

-> Ne csak személyes dolgokat érintő kérdéseid legyenek, gondolok itt arra, hogy mit dolgozol, neved, életkorod, mit sportolsz, mit ettél blablabla...

-> Inkább olyan emberrel beszélnék, akit érdekel, hogy mit gondolok erről-arról. Kölcsönösen meghallgatjuk egymást. Reagálunk egymás gondolatmenetére / írására.

-> Díjazd a kifejtést és te is fejtsd ki a mondanivalódat bőven. Egy témát ne tudj le 1 mondattal szűkszavúan, ezzel megölve az egész kérdést.

-> Ne akarj ismerkedni velem.

Ennyi jutott hírtelen eszembe, ha átmész ezeken a szűrökön és még van is kedved beszélgetni, akkor írj bátran.

23 éves vagyok.

2022. nov. 6. 16:19
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nekem van kedvem.
2022. nov. 6. 17:39
 12/13 anonim válasza:
Fix lány mert azok szoktak ide 50 millió elvárással kiirni kérdést és vannak felháborodva ha hülyének nézik ezért őket.
2022. nov. 6. 18:07
 13/13 A kérdező kommentje:

Tessék: Férfi / Fiú / Srác vagyok, ki hogy hívja.

#12-es:

Nem hiszem, hogy olyan nagy elvárásokat írtam volna le és nem sértődtem be, igazából nem fogom elkezdeni védeni magam a semmiért, mert akkor csak támadó felületet adok, eddig 2 ember írt, nekik mindjárt visszaírok.

2022. nov. 6. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!