Lányok, valaki? 21/F
Figyelt kérdés
Van kedvetek ismerkedni és beszélgetni? Ha jól alakul a beszélgetésünk, később átmehetünk a szélsőjobbosok között népszerű Telegram alkalmazásra is folytatni a beszélgetést.2022. nov. 2. 14:25
21/23 anonim válasza:
Helló-belló!
Kérdező, a kérdésedre itt válaszolok (fentebb írtam, hogy most nem szeretnék "privátozni").
5, 7, 8, 9, 11, 12, 14, 15, 17, 19, 20.
:) :D
Amúgy tegnap vagy mikor azt írtam be a Gy. K. keresőjébe, hogy "Telegram" - mert azzal kapcsolatban kerestem vmit, csak feldobta a Te kérdésedet is és kíváncsi lettem, hogy hogyan kerül egy ismerkedős kérdésbe ez a szó - érdekelt, hogy mi a kontextus. :) ;)
2022. nov. 9. 18:07
22/23 anonim válasza:
Na de hogy ne keseredj el, benne vagyok egy rövid beszélgetésben, de akkor Skype-on.
Vagy olyan rövidnek nincs értelme?
Ez egyszeri alkalom, csak mára vonatkozik. Írj Skype felhasználónevet privátban és megkereslek.
2022. nov. 9. 18:13
23/23 A kérdező kommentje:
Nem teljesen értem :D
2022. nov. 10. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!