Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lolos csajok ismerkedni?

Lolos csajok ismerkedni?

Figyelt kérdés
akinek van kedve privibe irjon :p

2022. okt. 30. 12:28
1 2
 11/17 anonim válasza:
Lol, oké xd
2022. okt. 31. 00:28
 12/17 A kérdező kommentje:
baj? xd
2022. okt. 31. 00:30
 13/17 anonim válasza:
EuW vagy EuNe? Hány éves vagy?:)
2022. okt. 31. 15:40
 14/17 anonim válasza:

#1 Mintha a Diamond1 valami hatalmas eredmény volna, főleg ebben a seasonben. 😂

Kb bárki lehet Master, ha eleget játszik, az összes streamer is úgy lesz az, hogy lenyomnak 1500+ meccset. Nekem pl megvolt a Diamond kb 60 lejátszott game-el, és tovább nem is erőltettem a rankedet.

Talán még S7-ben ért valamit a Diamond, most semmit se, kutyasz*r játékosok vannak Diamondban és Masterben is. Elég enchanter suppokat spammelni vagy mindig azt ami broken lesz a friss patchben (pl a buffolt Hecát pár hete aminek hirtelen 56%ra ugrott a global winrateje) és tádám.

Az egész MMR és matchmaking rendszert frissíteni kéne, túl sok a troll, boosted account, a wintraderek, smurfque meg stb. És egyre csak rosszabb lesz maga az egész játék is, ahogy a sok húgyos új champeket kiadják, már minden dashel és oneshotol, tank leoneshotolja az adcarryt, épp most terveznek behozni újabb broken tank itemeket, hogy még rosszabb legyen. Visszasírom a régi seasonöket, most egyre játszhatatlanabb, élvezhetetlenebb lesz az egész game.

2022. okt. 31. 18:59
 15/17 anonim válasza:
14. Megnézem supportként mikor mész fel.. amikor a team felé idióta és azt sem tudja mi az a macro..
2022. okt. 31. 22:05
 16/17 anonim válasza:

De pont te írtad le az egészet. Nem carry karakteréről beszélek.

Amúgy ha tudnád hogy nem gondoltam konyak az első kommentem, lehet ide se írsz.

Tényleg nem gondoltam komolyan, ne legyél már ennyire befásult xd..

2022. okt. 31. 22:06
 17/17 A kérdező kommentje:
na ez az ne veszekedjetek lanyok tudom hogy szerettek
2022. nov. 1. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!